Ugrás a tartalomra

2016 TAVASZ/NYÁR TRENDJELENTÉS: FÉRFI TRENDEK

Miután megismerkedtél a 2016-os tavaszi/nyári szezon legfontosabb női divatirányzataival, itt az ideje, hogy bemutassuk a szezon vezető férfitrendjeit is. A férfidivatban ez a szezon a visszafogott eleganciáról, a nagyvárosi kényelemről, a praktikus és sportos elemek modern, extravagáns darabokkal való vegyítéséről és egy klasszikus minta nagy visszatéréséről fog szólni. Ismerd meg a legfrissebb irányzatokat, és válaszd ki új kedvencedet!

Modern elegancia

Burberry, Fendi, Lanvin, Louis Vuitton Burberry, Fendi, Lanvin, Louis Vuitton

Ebben az irányzatban a modern férfiruhatár minden fontos eleme megtalálható: tökéletesen szabott kortárs designok jellemzik, melyek egyszerű, letisztult és jól variálható megoldásokat rejtenek magukban. Ez a trend arra inspirál, hogy csempéssz egy kis kortárs eleganciát mindennapi ruhatáradba. Válassz jól szabott nadrágokat, öltönyöket és ingeket, valamint klasszikus teniszpólót, nyakkendőt (a csokornyakkendő újra divat!), egyenes szárú farmert, keresztpántos táskát vagy aktatáskát…mindezt visszafogott színekben. Egyszerű irányzat, mégis mi a trükk benne? Az, ha egy kis sportos lezserséggel bolondítod meg.

A következő kifutókon láttuk: Burberry, Fendi, Valentino, Gucci, Lanvin, Louis Vuitton, Saint Laurent, Hermes, Emporio Armani, Berluti, Ermenegildo Zegna, Tiger of Sweden, Dior Homme, Jil Sander, Missoni, Neil Barrett, Berluti, Oliver Spencer, Paul Smith

Nézd meg a Modern elegancia stílusában készült ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat! > IRÁNY A SHOP!

Egyenruha

Balmain, Dunhill, Calvin Klein, Belstaff Balmain, Dunhill, Calvin Klein, Belstaff

Forma és funkcionalitás, praktikus megoldások és szuper trendi fazonok találkoznak egymással ebben a divatirányzatban. Ez a trend az egyenruhák formavilágából, valamint a katonai és a szafari stílusból merít ihletet, egy kis sportos vonallal megbolondítva. Természetes, natúr árnyalatok és meleg földszínek jellemzik a színpalettáját, és csakis minőségi, tartós anyagokkal dolgozik. Nyáron könnyű lesz megszeretni a kényelmes, lezser fazonjait, melyhez a bézs, khaki, okker, törtfehér, barna és sötétzöld színvilág nagyszerűen illeszkedik. Válassz te is katonai és szafari stílusú ruhadarabokat, akár terepmintával, és vegyítsd őket a nagyvárosi divat jellegzetes elemeivel, sok farmerrel és bőrrel. A sportos dzsekik, pólók, cargo nadrágok, bermudák, overallok, vászoncipők és hátizsákok nagyon divatosak lesznek ebben a szezonban. Ha pedig már egy ideje szerettél volna kipróbálni egy trendi kalapot, arra itt a tökéletes alkalom!

A következő kifutókon láttuk: Balmain, Canali, Umit Benan, Alexander Wang, Greg Lauren, Givenchy, A.P.C, Missoni, Kenzo, Dunhill, Belstaff, Cerruti 1881, Coach, Maharishi, Versace, Calvin Klein, Antonio Marras, 3.1 Philip Lim, Valentino, Burberry Prorsum, John Richmond, Salvatore Ferragamo, Sacai, Hermes, Belstaff, Bottega Veneta, Kenzo, Michael Kors, Etro, MSGM, Ermanno Scervino, Vivienne Westwood, Saint Laurent, Dior Homme, YMC

Nézd meg az Egyenruha stílusban készült ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat! > IRÁNY A SHOP!

Csíkok

Vivienne Westwood, Givenchy, Giorgio Armani, Louis Vuitton Vivienne Westwood, Givenchy, Giorgio Armani, Louis Vuitton

Legyen akár keskeny vagy széles, diszkrét vagy kontrasztos, vízszintes, függőleges, átlós, vagy mindezek keveréke, a csíkok a szezon legdivatosabb mintái lesznek, ezért nem lehet velük hibázni idén. Az egyik legrégebbi divatklasszikus és legjobban variálható minta most reneszánszát éli, ideje beszerezned neked is pár szuper csíkos ruhadarabot! A tengerész stílus mindig nagyon erős ebben az irányzatban, de érdemes kipróbálni a klasszikus kék-fehér és piros-fehér mellett kontrasztosabb megoldásokat is. A csíkos darabok nagyszerűen mutatnak bézs vagy egyéb világos színű vászonnadrágokkal, világoskék farmerrel, vászoncipővel, kapucnis pulóverrel, farmerdzsekivel, de akár zakóval is! Tippünk: fűszerezd meg egy kicsit az irodai viseletedet, és válassz egy csíkos pólót ing helyet zakódhoz és szövetnadrágodhoz!

A következő kifutókon láttuk: Haider Ackermann, Comme des Garcons Homme Plus, Givenchy, Tiger of Sweden, Bottega Veneta, 3.1 Philip Lim, Agi & Sam, J.W. Anderson, Corneliani, Antonio Marras, Junya Watanabe, Paul Smith, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Topman, MSGM, Givenchy, Richard Chai, Vivienne Westwood, Issey Miyake, Lanvin, Giorgio Armani

Nézd meg Csíkos ruhadarabokból és kiegészítőkből készült, szuper trendi válogatásunkat! > IRÁNY A SHOP!


A képek forrása: Getty Images