Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Smizedivat

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra, férfiak és nők számára egyaránt. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

Chaby, a Smizedivat bloggere a mostanában hódító athleisure, valamint a klasszikus kényelmes trend mellett tette le a voksát, sőt vegyítette is a két stílust, melyek nagyszerűen kiegészítik egymást, ráadásul még szuper kényelmesek is. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

chaby komfortzona02

"Kedvencem a komfortzóna"

"Legyenek lazák a mindennapjaitok - hozzám hasonlóan! Az olyan alapdarabok, mint a rövid fazonú könnyű dzseki és a fűző nélküli bebújós cipő egyaránt részei a férfiak és a nők gardróbjának is. Viseljétek a kedvenc semleges színű bomber dzsekiteket egy szürke "bokavillantós" szűk fazonú nadrággal , egy fekete bőr slip-onnal és egy színes lencséjű napszemüveggel!"

chaby komfortzona01

"Kedvencem a sportos utcai stílus"

"Az elmúlt időszakban nagyon megkedveltem a basic darabokat, így színek tekintetében is a hamuszürke, semleges árnyalatok mellett tettem le a voksomat. Ez az outfit egy kicsit a 90-es évek mackónadrágos korszakát idézi vissza, amit a Spice Girls-szel együtt a mai napig imádok. A Moschino által tervezett kényelmes bő fazonú pamut együttes igazi kedvencemmé vált, a nadrág oldalán végigfutó sorminta logóval, amely a pulóver raglánujján is folytatódik. Mindehhez természetesen nem hiányozhat az old school Reebok fehér edzőcipő és egy fekete Levis baseball sapka.Mindehhez az utcai hatás érdekében egy farmerdzseki fazonú patentos felsőt választottam és irány a belváros.

chaby athleisure01

chaby athleisure02

"Legvégül készítettem egy mix & match szettet, amely a két outfit darabjait tartalmazza, így született meg a komfortos utcai viseletem. A szürke színpalettát felhasználva könnyű volt keverni a két szett darabjait. Az élére vasalt elasztikus pamutnadrág tökéletesen passzol a kevert szövésű, dupla zsebes dzsekivel. A kissé elegáns hatású darabokhoz kontrasztként szolgál a hófehér sportcipő, amely utóbbi időben a városi stílus meghatározó eleme lett. Azért választottam ezeket, mert szeretem a sportos és a klasszikusan kényelmes darabokat. A 90-es évek ikonikus fazonjai most reneszánszukat élik, és engem is megfertőztek, így néhányat beillesztettem jelenlegi ruhatáramba."

chaby mix03

chaby mix01

chaby mix02

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Smizedivat