7 for all mankind

Nincs ilyen termék

7 for all mankind

A Los Angeles-ből indult 7 For All Mankind márka újradefiniálta a farmerdivatot. 2000-es alapítása óta a kaliforniai várost komoly tényezővé tette a divatban, és a prémium farmer egyik legfontosabb központja lett.

A márka hatalmas nemzetközi rajongótáborral büszkélkedhet, és a hollywoodi elit nagy kedvence innovatív anyaghasználatának, hímzett díszítéseinek és páratlanul igényes kidolgozásának köszönhetően. A 7 For All Mankind a kaliforniai életérzést jeleníti meg kreációiban, az önkifejezés vágyát, és hogy viselője szexisnek és jólöltözöttnek érezze magát a hét minden napján.

Egyediségük abban áll, hogy a farmerdivatot a luxusdivattal társítják, kreatív megoldásaik pedig olyan tervezőket vonzottak a márkához, mint Zac Posen, Azzedine Alaia és Evan Yurman.

A kezdetben farmer termékeket forgalmazó cég a sikeren felbuzdulva kibővítette kínálatát, így ma már férfi, női és gyermek, sportruházati, táska és lábbeli kollekciókat is készít.

A márka termékei mára már a világ minden táján, 80 országban megtalálhatók. Észak-Amerika, Európa, Ázsia és a Közel-Kelet több mint 100 üzletében kínálják kollekcióikat.