Adidas NEO

Nincs ilyen termék

Adidas NEO

Az óriási adidas márka hosszú múltra tekint vissza. A világ egyik legismertebb sportmárkáját Adolf Dassler és fivére Rudolf családi vállalkozásként alapította 1920-ban, a németországi Herzogenaurachban. A testvérek útjai az 1940-es években szétváltak, de a márka számára nem létezett lehetetlen.

Adi Dassler álma az volt, hogy biztosítsa minden sportoló számára a legjobb termékeket, melyek segítségével jobbak, gyorsabbak és erősebbek lehetnek. Mindezen elvek jellemezték Dassler karrierjét 1978-as haláláig. Világszerte 700 szabadalom és egyéb ipari tulajdonjogok tanúskodnak Dassler tökéletességre való törekvéséről. A hit és a kitartás ma is él az adidas almárkáiban.

Az adidas a sporttal kapcsolatos tevékenységek közül kiemelkedő figyelmet szentel a labdarúgásnak, kosárlabdának, futásnak, edzésnek és szabadtéri sportoknak.

Az adidas Sport Style az örökség, melyet a múltból hozott magával a márka, még ma is meghatározó maradt az élet minden területén, függetlenül az időtől, helytől és stílustól.

A Fashion Group tartalmazza az Y-3, Porsche Design Sport, adidas SLVR és adidas NEO márkákat is. Együtt adnak egy teljesen új fogalmat a valódi sportruházatnak. Az adidas NEO a sportos és hétköznapi viselet ideális keveréke, egy csipetnyi játékossággal. Az új almárka célja, hogy közelebb kerüljön a fiatalabb generációhoz, ehhez kínál ruházati, lábbeli és kiegészítő termékeket. A NEO jelentése "új", és ez a koncepcióban és a szellemben egyaránt érvényesül.

A márka az évek során egyre nagyobb lendülettel, folyamatosan fejlődik, melynek eredménye számos forradalmi termék a különböző sportágakban, és már nem csupán a sportolók, hanem a divatrajongók egyik első számú kedvence is.