Barbour

40 termék

Barbour

John Barbour 1894-ben alapította meg cégét South Shields városában, Anglia északkeleti partjánál. Eredetileg arra vállalkozott, hogy olyan felsőruházati cikkeket készítsen, amelyek megvédik a tengeren dolgozó halászokat és tengerészeket a legszélsőségesebb brit időjárási viszonyoktól. Napjainkban a Barbour ruhák, kiegészítők és lábbelik széles választékát kínálja férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt, hiszen ma az ingek, kötött ruhadarabok és a nadrágok ugyanolyan keresettek, mint a vállalat híres szabadtéri darabjai.
Az angol vidéki világgal örökre összefonódott Barbour-kollekciók ma minden életkor és életstílus igényeit lefedik. A kínálatában szereplő praktikus ruházatot és városi divatcikkeket mind a vállalkozás gyökerei ihlették - ez a stílus jelenik meg újragondolt, modern formában.
A Barbour ötödik generáció óta családi vállalkozás, és igazi nemzetközi sikertörténet. Termékei több mint negyven országban kaphatók, köztük Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, az Egyesült Államokban és Japánban; hazájában, Nagy-Britanniában pedig királyi beszállítóként a királynőtől, az edinburgh-i hercegtől és a walesi hercegtől is megkapta a királyi család által jóváhagyott kiemelkedő minőséget jelentő Royal Warrant kitüntetést.