Big Star

506 termék

Big Star

A BIG STAR Limited márka, melyet 1972-ben alapítottak Svájcban, mára már az egyik vezető cég a farmerruházat piacán. A hetvenes és a nyolcvanas évek során erősödött meg a pozíciója az európai piacokon, különösen Németországban és Franciaországban.

1990-ben a cég Lengyelországba helyezte központját, ahol eredetileg licensz alatt működött, majd később a részvények 100%-át megvásárolták a jelenlegi lengyel tulajdonosok.

Napjainkban a BIG STAR Limited hálózata 250 üzlettel rendelkezik Lengyelországban és külföldön, és folyamatosan fejlődik, terjeszkedik.

Filozófiájuk az, hogy a különböző emberek különböző stílusú farmerre vágynak, és a cég célja, hogy ezt meg is adja nekik. Ezáltal termékeik viselői mindig magabiztosnak érezhetik magukat. Modelljeiket a legfrissebb trendekhez igazítják, és változatos dizájnokat kínálnak a különböző alkatokhoz és stílusokhoz. A divatos megjelenéshez kifogástalan minőség is társul, mely már nemcsak farmer, hanem ruha és kiegészítő kollekcióikban is tetten érhető. Megbízható minőségüknek és változatos kollekcióiknak köszönhetően számos rajongóval büszkélkedhetnek.