Calvin Klein Collection

Nincs ilyen termék

Calvin Klein Collection

Mára már a világ egyik vezető divat-, dizájn- és marketingcégeként számon tartott Calvin Klein Inc. 1968-ban indult, amikor Calvin Klein egy gyerekkori barátjával megalapította női kabát üzletét. Az újságírók és divatszakértők figyelmét Calvin Klein azonnal felkeltette letisztult szabásvonalaival, valamint ízléses, minimalista stílusával, és ezzel kezdetét vette a sikertörténet. A hetvenes évek újabb sikereket hozott a divatháznak, a tervező modern szemléletének és kreatív filozófiájának köszönhetően.

Ahogy a cég növekedett, úgy alakította ki ready-to-wear, farmer, fehérnemű és parfüm kollekcióit, valamit indította el mára ikonikussá vált reklámkampányait. Az azóta eltelt évek során a Calvin Klein a világ egyik legnagyobb divatházává és legismertebb márkájává nőtte ki magát.

A Calvin Klein collection az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező luxusvonal Amerikában. Az almárka fő jellemzője a modern kifinomultság és a letisztult elegancia, mely által a divatrajongók körében igen kedveltté vált.