Casio

207 termék

Casio

A tokiói Tadao Kashio 1946-ban alapította meg a Casio márkát, a világ egyik legnagyobb multinacionális elektronikai vállalatát. A cég, mely piacra dobta a világ első, teljes mértékben elektronikai vezérlésű számológépét, mindig is törekedett arra, hogy a maga területén úttörő termékeket alkosson. Egyedi értékekkel és innovatív funkciókkal minden helyzetben képes támogatni és kreatív megoldásokkal ellátni az embereket.

A Casio termékeit széles körben használják: az oktatástól elkezdve az üzleti életben mindenhol hasznukat veszik. A nyomtatóiról, digitális fényképezőgépeiről, karóráiról és hangszereiről világszerte híres cég nem véletlenül népszerű. Termékei nemcsak az időpontok tekintetében megbízhatóak és pontosak, hanem a hőmérséklet, légnyomás, tengerszint és Globális Helymeghatározás adatairól is képesek információkat nyújtani.

“Creativity and Contribution” - kreativitás és hozzájárulás: ebben fejezhető ki fő filozófiájuk. A Casio elkötelezett az olyan eredeti és hasznos termékek előállítása iránt, melyek képesek javítani az emberek életminőségén és hozzájárulnak a fejlődéshez.