Catalina Estrada

1 termék

Catalina Estrada

Catalina Estrada, kolumbiai illusztátor, akinek 1999 óta Barcelonában van a székhelye, újraálmodta a latin-amerikai folklór elemeit, visszatért ennek a kultúrának eredeti, meghatározó erejéhez, és létrehozott egy letisztult, harmonikus látványvilágot.
Univerzumában minden a színekről szól, a textúrákról, részletekről, formákról és szépségről mesél.

Lenyűgöző és vidám vizuális nyelvezete, ezernyi színárnyalatával, a természet erejével és ragadós optimizmusával nem ismer határokat. Catalina fő inspirációját a növény- és állatvilág jelenti, ezekből kiindulva alkotja meg letisztult szépségű univerzumát. Egyedi módon megszelídített természeti víziójában jellegzetes alakok fedezik fel csodálatos álomvilágait. Munkái vidámak, ragyogó színekkel operálnak, érzelmekkel és szeretettel teliek. Kifinomult és elegáns képei elsősorban színekkel kommunikálnak, dizájnjai különlegesek és örömöt sugárzóak. Munkáira már olyanok figyeltek fel, mint Paul Smith, a Coca-Cola, a Microsoft, a Camper, a Nike, a Levi's, a Mercedes Benz, Paulo Coelho, az Unicef, Barcelona és London városvezetése, India kormánya...
Catalina Estrada dizájnai az egész világot rabul ejtik egyedi stílusukkal, melyek olyan termékekben öltenek testet, mint tapéták, ágyneműk, díszpárnák, táskák, esernyők, iskolai felszerelések és még sok más. Catalina férjével, a fotós Pancho Tolchinskyval él és dolgozik együtt.