Cerruti 1881

1 termék

Cerruti 1881

A couture egyik nemzetközi hírű képviselőjét, a Cerruti 1881 céget 1967-ben alapította Nino Cerruti. A márka története azonban 1881-ben indult, amikor az alapító nagyapja, Antonio Cerruti megnyitotta olasz textilgyárát. A divatmárka az eltelt évek során bizonyította, hogy a modern dizájn és az elegancia tökéletesen megfér a merész innovációkkal. A flanelből valódi divatklasszikust kreáltak, és a cég a természetes anyagok használatának igazi mestere lett.

A Cerruti ruhadarabok egyedülálló minőségének titka a részletekre való odafigyelésben és a legjobb szakemberek alkalmazásában rejlik. Cerruti újradefiniálta a luxusdivatot, elmosta a nemek közti határvonalakat, és az androgün jelleg férfi- és női kollekcióinak is egyik fő stílusjegyévé vált.

Napjainkban a Cerruti cég visszanyúlik a gyökereihez és klasszikus darabjaihoz. A visszafogott stílust friss kollekcióikban is őrzik, és egy kis modern ízzel fűszerezik meg, hogy a márka még szélesebb közönséget tudjon meghódítani.

2012 áprilisa óta Aldo Marina Camillo a cég művészeti vezetője. Nino Cerruti méltó utódjaként teremti meg a márka 21. századi imázsát, és értelmezi újra a klasszikus fazonokat.