Dolce & Gabbana

2 termék

Dolce & Gabbana

1985-ös alapítása óta a divatvilág egyik legmeghatározóbb cége a Dolce & Gabbana. Domenico Dolce és Stefano Gabbana neve egyet jelent a szicíliai tradíciókon alapuló luxussal. A márka mára széles körben fogalommá vált: a tökéletességre törekvő szabászat folyamatos kihívást jelent bármely cégnek, amely versenyre akar kelni vele.

A tervezőpáros zsenialitása abban rejlik, hogy kiváló érzékkel gondolják újra a klasszikusokat, mint például a csíkos öltönyt és a fűzőt. Emellett időtálló, klasszikus dizájnokkal ünneplik a nőiességet is, határozottságot és csábítást sugallva. Nem félnek attól, hogy felfedezzék az ellentétekben rejlő erőt: az olyan témák, mint kihívó/szűzies vagy a nőiesség/férfiasság extravagáns és értékes anyagokkal jutnak kifejezésre kreációikban.

A siker szinte azonnali volt, ezért 1994-ben elindították fiatalos almárkájukat, a D&G-t, majd később a D&G Time-ot, mely luxus karórákat kínál. Később kiterjesztették kínálatukat parfümökre, kiegészítőkre, kozmetikumokra és gyermekruházatra is.

A Dolce & Gabbana napjaink egyik legsikeresebb divatbirodalma, mely az olasz kulturális hagyományokra és a luxus eleganciára alapozza kollekcióit.