EDC by Esprit

40 termék

EDC by Esprit

Az Esprit napjaink egyik vezető divatmárkája, mely 1968 óta kínálja kiváló minőségű kollekcióit nőknek, gyermekeknek és férfiaknak. Az erős globális jelenléttel rendelkező márkát San Franciscóban alapította Susie és Doug Tompkins, és azóta is egyedülálló stílusáról és minőségéről híres, emellett arról, hogy kreativitását és felelősségvállalását egy kis kaliforniai napfénnyel fűszerezi.
Könnyed stílus, autentikus és laza életfelfogás alkotják a márka filozófiáját, melyet a könnyen felismerhető, lezser szabászaton keresztül csempésznek bele darabjaikba. Kézzel készített részletek, kifogástalan minőség és természetes anyagok használata teszik termékeiket egyedülállóvá.

Az Esprit egyik almárkája, az edc 1998-ban jött létre, múzsája pedig a város. Középpontjában az energikus, fiatal városi vásárló áll, és ezt a farmeranyag használatával hangsúlyoz. A márka különös figyelmet fordít a részletekre, és évszakról évszakra újabb utcai kollekciókkal jelentkezik, melyek a legutolsó trendeket követő hétköznapi ruhákat tartalmazzák.
Annak ellenére, hogy az edc saját stílusát követi, az Esprit szellemisége is tükröződik benne.

Ma az edc több mint negyven ország, több mint hatvan üzletében és ötezer kiskereskedőnél lelhető fel.