Ermenegildo Zegna

15 termék

Ermenegildo Zegna

1910-es alapítása óta az Ermenegildo Zegna a világ vezető divatházai közé tartozik. A minőségi férfiruházati termékeiről és bőráruiról híres luxusmárka ma már az alapító család negyedik generációjának irányítása alatt áll.

Az Ermenegildo Zegna cég specialitása a "Su Musira" szabászat, ami azt jelenti, hogy vállalják méretre szabott öltönyök, zakók, nadrágok, kabátok és ingek készítését akár pár héten belül is, mellyel minden igényt kielégítenek. A vevő speciális igényei szerint, pontosan az ő méreteire szabva készülnek ezek a különleges ruhadarabok, ezért a cég méltán híres arról, hogy a lehető legjobb minőséget, és szó szerint tökéletes darabokat tud nyújtani mindenből.

A divatház jellemzői elsősorban a hamisítatlan luxus, a visszafogottság, az értékálló minőség, valamint az innováció. Minden termékük az időtlen eleganciát hirdeti, és bőr termékeik kézzel készülnek. Kizárólag a legnemesebb alapanyagokkal dolgoznak, és arra törekednek, hogy termékeik trendeken átívelő örök stílust tükrözzenek.

A márka kollekcióit napjainkban a világ több mint 100 országában, 546 Zegna üzletben értékesítik.