Esprit

1392 termék

Esprit

Az Esprit napjaink egyik vezető divatmárkája, mely 1968 óta kínálja kiváló minőségű kollekcióit nőknek, gyermekeknek és férfiaknak. Az erős globális jelenléttel rendelkező márkát San Franciscóban alapította Susie és Doug Tompkins, és azóta is egyedülálló stílusáról és minőségéről híres, emellett arról, hogy kreativitását és felelősségvállalását egy kis kaliforniai napfénnyel fűszerezi.
Könnyed stílus, autentikus és laza életfelfogás alkotják a márka filozófiáját, melyet a könnyen felismerhető, lezser szabászaton keresztül csempésznek bele darabjaikba. Kézzel készített részletek, kifogástalan minőség és természetes anyagok használata teszik termékeiket egyedülállóvá.

Inspiráló kollekcióik híres nemzetközi dizájnerek stílusjegyeit viselik, akik a márka karizmáját és energiáját hivatottak közvetíteni. A márka meghatározott identitását szem előtt tartva válaszolnak bármilyen igényre és helyzetre, stílusos és egyedi darabokat alkotva a kortárs és lezser kreációktól kezdve, egészen a lenyűgöző ruhákig. És ez még nem minden: sportruházati termékek és látványos kiegészítők teszik teljessé a kínálatot.

A Trend elnevezésű kapszulakollekció a kifutó világát idézi meg színeiben és formáiban, míg az Esprit farmerrészlege tovább emeli a mértéket minőségben és kivitelezésben.

Folyamatosan fejlődve és egyre terjeszkedve, az Esprit mára már több mint negyven országban van jelen, több mint ezer kiskereskedésével és 9000 árusítóhellyel (ez magában foglalja a franchise partnereket és az áruházakat, amelyek mind a márka kiváló minőségét és alapértékeit közvetítik).
Az Esprit darabok, melyek egy tudatosan és igényesen összeállított ruhatár alapkövei lehetnek, kivívták maguknak a jól megérdemelt helyüket a nemzetközi divatvilág élvonalában.