Fiorucci

Nincs ilyen termék

Fiorucci

A Fiorucci márkát az olasz Elio Fiorucci alapította 1967-ben. A Fiorucci azóta is képes fiatalosnak maradni, és diktálni a divattrendeket, rengeteg fiatal vásárló vágyait és álmait teljesítve be ezzel.

Egy olyan időszakban, amikor még nem terjedtek el az életérzést sugárzó márkák, a Fiorucci megnyitotta első üzletét Milánóban, és rögtön viszonyítási ponttá vált a divat világában. Ez volt az első olyan miniáruház, mely mindent árult, ami csak elképzelhető, és egy igazi, minden érzékszervre ható élményt nyújtott. Nemcsak ruházati termékeket és kiegészítőket lehetett itt kapni, hanem elektronikus eszközöket, ételt és italt is. De ami talán még ennél is fontosabb volt, az a különleges atmoszféra, melyet a zene, az illatok és a laza hangulat keveréke alkotott meg. És ez csak a kezdet volt. Az első üzletet továbbiak követték New Yorkban, Londonban, Los Angelesben és Európa minden részén.

A Fiorucci ötletgazdag, provokatív, ironikus és forradalmi stílusával hamar beköltözött a vásárlók szívébe: sztárok és hírességek is kedvencüknek választották, ennek ellenére képes volt megtartani elérhető árait.