GUESS BY MARCIANO

6 termék

GUESS BY MARCIANO

1981-ben a Marciano testvérek elhagyták Dél-Franciaországot, és álmukat követve Los Angeles-ben megalapították a GUESS márkát. A cég elsősorban farmeranyaggal dolgozott, és hamar az egyik legismertebb és legkedveltebb márkává vált a világon.

Maurice Marciano felelős a dizájnért és az árbevétel növeléséért, míg Paul az imázsért és marketingért. A Naomi Campbell, Claudia Schiffer és Drew Barrymore szereplésével készült ikonikus fekete-fehér reklámok, valamint az egyedi ruhák és kiegészítők mind hozzásegítették a céget a világhír eléréséhez. A GUESS a fiatalos, szexi és kalandos életstílus szimbólumává vált.

A GUESS Elin Kling divatbloggerrel közösen megalkotott egy mini kollekciót, Elin Kling for Marciano néven. A svéd szépség mindig is nagy rajongója volt a GUESS márkának, kollekciójában a klasszikus spanyol nőiesség és a matador stílus inspirálta.

A márka több mint 1210 üzlettel rendelkezik világszerte, és több almárkával, ezek a GUESS by Marciano, GUESS kids és GUESS watches.

A Marciano almárka a modern stílus újradefiniálását tekinti elsődleges célkitűzésének. Merész és izgalmas ruhadarabokat és kiegészítőket készítenek divatérzékeny nők és férfiak számára, akik szeretnek egy kis csillogást vinni a hétköznapokba.