Levi's

1517 termék

Levi's

A Levi’s, a cég, amely történelmet írt, 1853-ban indult, és azóta is a divat egyik legmeghatározóbb márkája. Rengetegen próbálták már utánozni, de sikerének titka abban rejlik, hogy páratlan érzékkel tapintott rá minden korban a vásárlói igényekre. Cégfilozófiáját stílusos és rendkívül tartós ruhadarabok készítésére alapozta, és innovatív szemléletével mindig egy lépéssel a vásárlói igények előtt járt.

A világ első farmerruházatot gyártó cégének az akkor 24 éves, német Levi Strauss volt az alapítója. Az aranyláz idején úgy döntött, hogy a megnövekedett kereslethez alkalmazkodva minőségi munkaruházatot fog előállítani az aranybányászok számára. 1873-ban lett az üzlettársa Jacob Davies, és a strapabíró anyagból készült, fémszegecsekkel megerősített munkásnadrágból megszületett a világ első kék farmernadrágja. Az 501-es fazon, melyet kezdetben még csak munkások hordtak, mára már a világ legnépszerűbb, és legnagyobb számban értékesített divatcikkévé vált. Sztárok és szupermodellek ruhatárában ugyanúgy megtalálható, mint a hétköznapi emberekében. A cég küldetése ezzel megvalósult: megalkottak egy bárki által bárhol és bármikor viselhető nadrágot.

A Levi’s Strauss & Co napjainkban is a világ vezető farmerruházati cégének számít, tervezői innovatív szemlélettel, különböző mosási és koptatási eljárásokkal kísérletezve minőségi és divatos farmereket állítanak elő. Egy Levi’s farmernadrág megvásárlása nemcsak jó befektetés, hanem ezzel miénk lehet a divattörténelem egy darabja is.

A Levi’s ma már ruhadarabok széles választékát kínálja női és férfi vásárlói számára egyaránt. Ingeket, pulóvereket, pólókat, kabátokat, kiegészítőket és lábbeliket is gyártanak, és népszerűségük töretlen. Ennek oka, hogy a Levi’s a mai napig őrzi azokat az értékeket, melyet alapítói képviseltek, így piacvezető a stílusos és tartós farmerruházat terén.