Michael Michael Kors

1 termék

Michael Michael Kors

Michael Kors divattervező neve ma már egyet jelent az amerikai luxus életérzéssel. Saját márkáját nem sokkal diplomája megszerzése után, 1981-ben alapította meg, de karrierjében az igazi áttörést az 1997-es év hozta meg. Ekkor nevezték ki a francia Céline divatház vezető tervezőjének, ahol 2003-ig maradt ebben a pozícióban.

Michael Kors híres a divat területén végzett széleskörű tevékenységéről. A Project Runway című műsor zsűritagja volt, valamint megalapította az Amerikai Divattervezők Tanácsában az "Év Nőiruha Tervezője" és a "Geoffrey Beene Életműdíj" tervezői díjakat.

A letisztult szabásvonalak mestere, aki különös érzékkel vegyíti a sportos és a luxus stílust, ma már valóságos divatbirodalom tulajdonosa. Fő márkája és almárkái - a Michael Kors, KORS Michael Kors és a MICHAEL Michael Kors - kiegészítők, karórák, lábbelik, ékszerek, férfi és női ruhák, illatszerek és kozmetikumok széles választékát kínálják.

Üzletei ma már megtalálhatók a világ legnagyobb divatfővárosaiban, és kollekciói számos férfi és nő kedvencei divatos és funkcionális stílusuk miatt. Azok a divatrajongók, akik kényelmes és viselhető darabokra vágynak, melyekben ellenállhatatlanul stílusosak lesznek, szívesen választanak Michael Kors kreációi közül.