Moleskine

Nincs ilyen termék

Moleskine

A Moleskine márka 1997-ben alakult, és a legendás, írók és művészek által használt - akkor még névtelen - jegyzetfüzetek felélesztését tűzte ki célul, így a cég neve ma már egyet jelent a hagyományok ápolásával. A Moleskine híres minőségi jegyzetfüzeteiről, határidőnaplóiról, vázlatfüzeteiről, táskáiról és íróeszközeiről, melyek a modern utazók, művészek, és a mozgalmas életet élők nagy kedvencei.

A századelő nagy művészei által használt híres határidőnaplók a nyolcvanas évekre szinte teljesen eltűntek, de ekkor egy milánói kiadó úgy döntött, céget alapít, mely feléleszti ezt a klasszikust. Bruce Chatwin író nevezte először "moleskine"-nek ezeket a füzeteket, így született meg a márnanév, mely ma már a modern, mozgalmas élet elengedhetetlen kellékeit kínálja vásárlóinak.

A Moleskine széles kínálata a kreatív szakmákhoz is nagy segítséget nyújt. Készítői kizárólag a legkiválóbb alapanyagokkal dolgoznak, értékálló minőségük miatt egy Moleskine füzet tökéletes ajándék vagy remek befektetés is lehet.