Női Bokacsizma

2274 termék

Bokacsizmák minden alkalomra

Egy új bokacsizmát keresel a szezonra? Rengeteg opció közül választhatsz a hétköznapi daraboktól kezdve az elegánsabbakon át, amik tökéletesek lehetnek különleges alkalmakra is. A Fashion Days-nél csizmák széles kínálatából választhatsz, akár meleg és kényelmes darabokat keresel, akár olyan csizmát, amivel a nőiességedet fejezheted ki télen is.

 

Bármilyen stílust is keresel, topmárkák széles választékából vásárolhatsz. A Fashion Days-en rengeteg különböző modell közül választhatsz: sportos, elegáns, fűzős, magasszárú, vastagtalpú, hogy csak párat említsünk.

 

A fűző nélküli modellek praktikusak, mint például az UGG darabok. Rendkívül kényelmesek, puhák és tökéletesen illenek egy aktívabb életmódhoz is. Még a legnagyobb hidegekben is számíthatsz rájuk, hiszen puha bélésüknek köszönhetően melegen tartják a lábat. Ha inkább az elegánsabb stílust kedveled, a Fashion Days-en magassarkú csizmákat is találsz, melyek nőies szettekhez is jól illenek. A havas, téli napokra válassz egy vastag sarkú modellt, ami elegáns és egyben praktikus is.

 

A bokacsizmákat azoknak ajánljuk, akik szívesen hordanak csizmát több évszakban is, nem csak télen, hanem akár ősszel és tavasszal is. Szuperül kihasználhatóak, nappal és este is jól lehet párosítani az alkalomhoz illő szettel. A valódi bőr csizmák letisztult és elegáns megjelenést adnak, a hegyes orrú darabok pedig különleges alkalmakra tökéletesek lehetnek.

A chelsea fazonok nagy népszerűségnek örvendenek manapság, hiszen divatosak, és a hideg évszakban is hordhatóak. Sokféle szín közül választhatsz az idei kollekcióból, jolly joker a fekete, hiszen bármilyen ruhával párosíthatod, valamint a barna, ami pedig egy elegáns választás lehet.

 

Ha fázós vagy, akkor a bélelt, szőrös darabokat ajánljuk, különösen, ha téli vakációt is tervezel a hegyekbe. Illetve téli túrázáshoz, kiránduláshoz is tudsz kimondottan magasabb szárú, jól tapadó talpú darabokból választani, ezek között is vannak divatos modellek.