Polo Ralph Lauren

Nincs ilyen termék

Polo Ralph Lauren

A visszafogott luxus egyik legnevesebb képviselője, Ralph Lauren az amerikai stílus újradefiniálását tűzte ki célul. 1967-ben alapította meg divatcégét, mely az időtlen modern elegancia legfontosabb képviselője lett. Kollekciói az álmok megvalósítását jelképezik, melyekben a vadnyugati stílus és a hollywoodi glamour sajátosan keveredik.

A történet közel negyven éve egy nyakkendőkollekcióval kezdődött, ma pedig már világméretű divatbirodalomról beszélhetünk. Időtálló és ikonikus stílusát kifogástalan szabászat és a klasszikus divat iránti tisztelet jellemzi. Célja, hogy kiváló minőségű ruhadarabokat alkosson, és számos almárkájában az integritás, eredetiség és az időtálló stílus érvényesül.

Ezek az almárkák a Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply és a Lauren, melyek széles körű kínálatukkal minden vásárlói igényt kielégítenek. Ralph Lauren ma már nemcsak a galléros pólóiról és a tweedzakóiról, hanem elegáns estélyi ruhákról, kézzel varrott öltönyökről és minőségi sportruházatról is híres.

Az évtizedek során hatalmas divatbirodalmat épített ki, melynek ma már sportruházat, lakberendezési cikkek, lábbelik, gyermekruházat és illatszerek is megtalálhatók a kínálatában.