Roberto Botella

Nincs ilyen termék

Roberto Botella

A lábbelikészítést művészi szintre emelő Roberto Botella márka neve egyet jelent a minőségi eleganciával. Az "El Dantes" csoport tagjaként tervezői mindig a kreativitást és a kifogástalan szakértelmet tekintették elsődlegesnek. A cég 1966-os alapításakor a cipőipar az igények átalakulásának időszakát élte, a funkcionalitás mellett a dizájn és a minőség került előtérbe. Ennek jegyében fejlődött a cég, mely ma már különböző alkalmakra készült lábbelik olyan széles választékát kínálja, melyek minden igényt kielégítenek.

A Roberto Botella cipők egyetlen divatrajongó cipősszekrényéből sem hiányozhatnak. A cipők szerelmeseinek rajongását könnyen elnyerték ezek a fiatalos, viselhető, és nagyon stílusos darabok. A tervezők célja az, hogy minden nő megtalálja a saját ruhatárához leginkább illő lábbeliket, és a legjobb anyagok felhasználásával készítsék el azokat számukra. A cég sikerének titka pontosan ebben rejlik: minden nő megtalálja az ő személyes, egyedi stílusát leginkább érvényre juttató cipőt a Roberto Botella változatos kínálatában.

Az "El Dantes" csoport termékei a világ több mint 40 országában jelen vannak, és világszerte 3000 értékesítési ponton kínálják őket.