SUPERDRY

300 termék

SUPERDRY

A Superdry indulását 2003-ban egy tokiói út inspirálta. Azóta is a nagyvárosi viseletet és a farmer szeretetét képviseli a márka, melyre nagy hatással voltak a japán grafikák, a Vintage Americana stílus és a minőségi brit szabóságok. Julian Dunkerton és James Holder a márka atyjai, akik a Cult Clothing csoport neve alatt indították útjára a céget.

Azóta is folyamatosan növekszik, és mára már nemzetközileg is elismert névvé nőtte ki magát, mely a sztárok körében is nagy kultusznak örvend. Termékeit több mint 30 országban árulják, illetve, az online üzleteket beleértve, több mint százban. Öt pólós kínálatuktól mára 3000 darabos termékkollekcióig jutottak, mely tartalmaz férfi, női ruházati termékeket, lábbeliket, kiegészítőket, szépségápolási cikkeket és még rengeteg mindent.

Ennek a brit márkának fő célja, hogy különleges termékeket kínáljon, melyek részletgazdag kidolgozottsággal és elérhető árakkal rendelkeznek. A Superdry a jövő klasszikusait szeretné létrehozni, jellegzetes formákkal, anyagokkal, vintage hangulatokkal és hihetetlen részletekkel. Ha három szóban kellene összefoglalni filozófiájukat, az ez a három lenne: minőség, érték, dizájn.