Versace Collection

Nincs ilyen termék

Versace Collection

Az olasz Versace mítosz 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace megalapította a márkát. A tervező a képzőművészetből, a sztárok stílusából, a rock 'n' roll, a balett és a színház világából merített ihletet márkája létrehozásakor. Gianni Versace volt az első dizájner, aki felismerte a szupermodellek és világsztárok szerepének jelentőségét kreációi népszerűsítésében, ez a tény pedig őt magát is nemzetközi szupersztárrá tette. Versace mindig tudta, hogyan irányítsa a média figyelmét ruhadarabjaira.

Szexis és kifinomult darabok jellemzik Versace stílusát, mely közel áll testvérei, Donatella és Santo Versace munkásságához, akik a kezdetektől fogva részt vettek a cég irányításában. Az egyik testvér a marketingért, a másik pedig az üzleti területért felel. Gianni 1997-es tragikus halála után a Versace vezetése Donatella kezébe került. Alelnökként és kreatív igazgatóként a divat királynője a Gianni által létrehozott almárkákat is felügyeli: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection, Versace Jeans Couture, Versace Collection, Young Versace és Versus - mely a családi vállalkozást egy új korszakába léptette.

A Versace Collection 1991-ben indult útjára, hogy exkluzív formális ruházati termékeket kínáljon férfiak számára. 2009-ben követte a női vonal. Az egyedi stílusjegyek megtartására törekszik, míg a hivalkodást és a túlzásokat igyekszik elkerülni. Ruházati termékei és kiegészítői nem tűrnek kompromisszumot a minőség terén, és nem tagadja meg a Versace Group szellemiségét.

Szerte a világon körülbelül száz Versace üzlet található, és mindegyikükben a fekete-fehér márvány és bőr elemekkel megalapozott hangulat fogadja az érdeklődőket.