Wolford

Nincs ilyen termék

Wolford

A harisnyával és fehérneművel foglalkozó Wolford márka 1949-ben jött létre Reinhold Wolff és Walter Palmer által. Az elmúlt több mint hatvan év a bizonyíték arra, hogy a folyamatos innováció és a minőség meghozza eredményét, hiszen az egyik legnépszerűbb márkává nőtte ki magát. A cég kezdetben harisnyával és body-val foglalkozott, azonban hamar bővítette termékkínálatát. Ma kollekcióikat öt témára lehet bontani: harisnyák, ruházati termékek, fehérnemű, fürdőruhák és kiegészítők.

A stílusos darabok követik a legújabb trendeket, melyek tökéletesen kiemelik és magukba foglalják a nőies formákat. Ugyanakkor a kreativitás, a szakértelem és technológiai fejlesztések lehetővé teszik a Wolford számára, hogy hű maradjon önmagához: kifogástalan minőség, kényelem és elegancia.

Az évek során több nemzetközileg is elismert dizájnerrel működött együtt a Wolford: Karl Lagerfeld, Emilio Pucci, Missoni, Zac Posen, Valentino és Philippe Starck (csak hogy párat említsünk). Kapszula kollekcióik darabjai a gyűjtők számára kincset érnek.

Luxus, elegancia és kényelem. Röviden ezzel fejezhetjük ki azt, amit termékeivel képvisel a márka. Ma a Wolford AG 14 leányvállalattal és több mint 3000 kereskedelmi partnerrel rendelkezik, 65 országban van jelen és 15 online boltban elérhető.