Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Mihaela Glavan

Bokapántos bőrszandál

A beszállító által ajánlott ár 49.390 Ft 21.999 Ft 27.391 Ft-ot takarít meg
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
INGYENES 30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS CSOMAG ELLENŐRZÉSE KÉZHEZVÉTELKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás

Típus: bokapántos szandál

Szín: spárgazöld, aranyszín

Minta: nincs

Stílus: elegáns

Anyag: bőr

Sarok típusa: magas, vastag

Részletek: fémes hatású részletek

Rögzítés: csatosÖsszetétel

Felsőrész: bőr

Bélés: bőr

Talp: egyéb anyagokMéret

Sarok: 10,5 cm

A termék méretei hozzávetőlegesek.

Termékszám
FD-2018-11-1

Várható szállítási időszak
2018.05.28 - 2018.05.30

Csomagküldés

A megrendelt termékeket a következő futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 

​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 14999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 799 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket olyan állapotban kell visszaküldenie, amilyenben kézhez vette őket, használt vagy bármilyen formában megváltoztatott állapotban nem tudja őket visszaküldeni, illetve a visszaküldéshez szükséges az összes címke, kiegészítő és dokumentum, ami az áruval érkezett.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljából elérhető, Visszaküldés linken belül található Visszaküldési űrlapot.

Egy futárt küldünk a csomagért, és miután a csomag beérkezett raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza, arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy arra, amelyről a rendelését fizette. Az összeg a termék megvizsgálását követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Mihaela Glavan

Mihaela Glavan

A 2003-ban alapított Mihaela Glavan cipőmárka hosszú évekkel ezelőtt megszerzett hírnevét a mai napig meg tudta őrizni a kézzel készített lábbelik területén. A kiváló minőségű termékeket gyártó cég mögött az a dizájner áll, aki második cipőmárkájával, a Sepalával tovább öregbítette ezt a hírnevet.

A szakértelemmel és okos megoldásokkal készült, minimalista és professzionális módon megtervezett Mihaela Glavan cipők tökéletes választást jelentenek annak, aki a kortárs divat legjobbjait keresi. A sokak által vágyott lábbelik kulcsdarabjai lehetnek bármilyen outfitnek, nemcsak különleges és jól meghatározható színeiknek és stílusuknak köszönhetően, hanem a kényelem miatt is, amit biztosítanak.

Napjainkban a Mihaela Glavan márka termékei megtalálhatóak Hong Kongban, Spanyolországban, Angliában, Franciaországban, Japánban, Kanadában, Németországban, Olaszországban, Bulgáriában és Luxemburgban is.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus