Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Fornarina

Bokapántos szandál dekoratív masnival

A beszállító által ajánlott ár 28.899 Ft 17.499 Ft 11.400 Ft-ot takarít meg
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
INGYENES 30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS CSOMAG ELLENŐRZÉSE KÉZHEZVÉTELKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás

Típus: bokapántos szandál

Szín: sötétzöld

Stílus: irodai, elegáns

Anyag: szintetikus anyag

Sarok típusa: vastag

Részletek: dekoratív masni, fémes hatás

Rögzítés: csatosÖsszetétel

Felsőrész: egyéb anyagok

Bélés: egyéb anyagok

Talp: egyéb anyagokMéret

Sarok: 8,5 cm

A termék méretei hozzávetőlegesek.

Termékszám
PE18YF2868M032

Várható szállítási időszak
2018.05.28 - 2018.05.30

Csomagküldés

A megrendelt termékeket a következő futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 

​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 14999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 799 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket olyan állapotban kell visszaküldenie, amilyenben kézhez vette őket, használt vagy bármilyen formában megváltoztatott állapotban nem tudja őket visszaküldeni, illetve a visszaküldéshez szükséges az összes címke, kiegészítő és dokumentum, ami az áruval érkezett.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljából elérhető, Visszaküldés linken belül található Visszaküldési űrlapot.

Egy futárt küldünk a csomagért, és miután a csomag beérkezett raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza, arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy arra, amelyről a rendelését fizette. Az összeg a termék megvizsgálását követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Fornarina

Fornarina

1947-ben született meg a Fornarina, mely hamarosan a kozmopolita divat egyik legfontosabb márkája, és az öntudatos divatos nők nagy kedvence lett. Állandó igényük az innovációra és az új piacok felfedezése garantálta számukra a sikert. A kilencvenes években sportcipőiknek köszönhették népszerűségüket, majd a farmeranyag alkalmazása új távlatokat nyitott számukra, így a Fornarina 1999-re az egyik legnépszerűbb divatmárkává vált.

Nőiesség, elegancia és egyedi dizájn - ez a hármas a divatcég kollekcióinak vezérmotívuma. Tervezői törekednek arra, hogy a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is kielégítsék, így a visszafogott stílustól kezdve a merész, lázadó darabokig minden stílus megtalálható kínálatukban, de a cél változatlan: a rohanó nagyvárosi élethez alkalmazkodva tökéletes ruhadarabokat gyártani.

A Fornarina napjainkban öt kontinensen és 54 országban van jelen, több mint 120 önálló üzlettel rendelkezik, továbbá 4200 multi-brand üzletben kínálja termékeit.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus