Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Elfogyott
Roberto Botella

Burgundi Nyersbőr Cipő

23.690 Ft
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
INGYENES 30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS CSOMAG ELLENŐRZÉSE KÉZHEZVÉTELKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás
- burgundi nyersbőr cipő
- hegyes orr
- tűsarok

Összetétel
Felsőrész: nyersbőr
Bélés: bőr
Külső talp: szintetikus anyag

Méret
Sarok (cm): 10
A termék méretei hozzávetőlegesek.

Termék kód
M15366-ANTE-BURDEOS

Várható szállítási időszak
2018.05.28 - 2018.05.30

Csomagküldés

A megrendelt termékeket a következő futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 

​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 14999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 799 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket olyan állapotban kell visszaküldenie, amilyenben kézhez vette őket, használt vagy bármilyen formában megváltoztatott állapotban nem tudja őket visszaküldeni, illetve a visszaküldéshez szükséges az összes címke, kiegészítő és dokumentum, ami az áruval érkezett.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljából elérhető, Visszaküldés linken belül található Visszaküldési űrlapot.

Egy futárt küldünk a csomagért, és miután a csomag beérkezett raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza, arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy arra, amelyről a rendelését fizette. Az összeg a termék megvizsgálását követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Roberto Botella

Roberto Botella

A lábbelikészítést művészi szintre emelő Roberto Botella márka neve egyet jelent a minőségi eleganciával. Az "El Dantes" csoport tagjaként tervezői mindig a kreativitást és a kifogástalan szakértelmet tekintették elsődlegesnek. A cég 1966-os alapításakor a cipőipar az igények átalakulásának időszakát élte, a funkcionalitás mellett a dizájn és a minőség került előtérbe. Ennek jegyében fejlődött a cég, mely ma már különböző alkalmakra készült lábbelik olyan széles választékát kínálja, melyek minden igényt kielégítenek.

A Roberto Botella cipők egyetlen divatrajongó cipősszekrényéből sem hiányozhatnak. A cipők szerelmeseinek rajongását könnyen elnyerték ezek a fiatalos, viselhető, és nagyon stílusos darabok. A tervezők célja az, hogy minden nő megtalálja a saját ruhatárához leginkább illő lábbeliket, és a legjobb anyagok felhasználásával készítsék el azokat számukra. A cég sikerének titka pontosan ebben rejlik: minden nő megtalálja az ő személyes, egyedi stílusát leginkább érvényre juttató cipőt a Roberto Botella változatos kínálatában.

Az "El Dantes" csoport termékei a világ több mint 40 országában jelen vannak, és világszerte 3000 értékesítési ponton kínálják őket.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus