Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Elfogyott
Trespass

Dino Bootie Papucs Polárbéléssel

9.290 Ft
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS, DÍJA: 499 FT CSOMAGELLENŐRZÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás

Nem: fiú

Szín: zöld

Orr: kerek

Talp típusa: lapos

Összetétel

Felsőrész: poliészter

Bélés: polár

Talp: mikroszál

Termékszám
MCACMIK30001-CLOVER

Várható szállítási időszak
2018.10.18 - 2018.10.22

 
Csomagküldés


A megrendelt termékeket a kövxetkező futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 


​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Fizetés


Bankkártyás fizetés: Mastercard, Visa vagy Maestro kártyákat fogadunk el.

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz, zacskó), minden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához (pl. felpróbálás) szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Ön felel.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot.

Az űrlap elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért. Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette. Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Trespass

Trespass

A ma Tresspass néven ismert céget, mely az egyik vezető angol outdoor ruházati céggé nőtte ki magát, 1938-ban alapították a skóciai Glasgowban. Karrierjüket egyenruhák gyártásával kezdték, a helyi rendőrség számára készítettek termékeket, de hamarosan irányt váltottak, és megszülettek azok a ruhadarabok, melyeknek a cég későbbi sikereit köszönheti: az anorákok és egyéb vízálló kabátok.

Az évek során a Trespass gyors fejlődésnek indult. Ahogy a vevőkörük növekedett, úgy szélesedett a termékkínálat is, és körvonalazódott a cél: csakis a legjobb minőségű technikai ruházati termékek gyártása. Síruházatot és egyéb outdoor darabokat és túrafelszereléseket készítettek elérhető áron, mint például vízálló kabátokat és túracipőket. A kibővült termékskálával együtt megszületett az igény is, hogy saját fejlesztésű technikai anyagokat használjanak. Így születtek meg az olyan innovációk, mint a res-tex™, Softshell™, Coldheat™, AirTrap™, Duoskin™ és a Moskitophobia™.

A Trespass célja az, hogy a túrák és szabadtéri programok iránti szenvedélyét képes legyen átadni az összes kollekciójában. A mára már 150 üzlettel és élénk online forgalommal rendelkező cég 2014-ben bátran tekint az új kihívások elé, és további üzletek nyitását tűzte ki célul.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus