Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Fiorucci

Magas Szárú Cipő Virágos Rátéttel

A beszállító által ajánlott ár 20.390 Ft 4.899 Ft
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
INGYENES 30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS CSOMAGELLENŐRZÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás:

Típus: középmagas szárú cipő

Szín: fekete

Stílus: hétköznapi

Talp típusa: lapos, alacsony

Részletek: viseltes hatás, virágos rátét

Rögzítés: cipőfűző, zipzárÖsszetétel:

Felsőrész: egyéb anyagok

Bélés: szintetikus anyag, textil

Talp: egyéb anyagok

Termékszám
FEAD018-NERO

Várható szállítási időszak
2018.08.21 - 2018.08.23

 
Csomagküldés


A megrendelt termékeket a kövxetkező futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 


​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Fizetés


Bankkártyás fizetés: Mastercard, Visa vagy Maestro kártyákat fogadunk el.

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz, zacskó), minden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához (pl. felpróbálás) szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Ön felel.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot.

Az űrlap elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért. Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette. Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Fiorucci

Fiorucci

A Fiorucci márkát az olasz Elio Fiorucci alapította 1967-ben. A Fiorucci azóta is képes fiatalosnak maradni, és diktálni a divattrendeket, rengeteg fiatal vásárló vágyait és álmait teljesítve be ezzel.

Egy olyan időszakban, amikor még nem terjedtek el az életérzést sugárzó márkák, a Fiorucci megnyitotta első üzletét Milánóban, és rögtön viszonyítási ponttá vált a divat világában. Ez volt az első olyan miniáruház, mely mindent árult, ami csak elképzelhető, és egy igazi, minden érzékszervre ható élményt nyújtott. Nemcsak ruházati termékeket és kiegészítőket lehetett itt kapni, hanem elektronikus eszközöket, ételt és italt is. De ami talán még ennél is fontosabb volt, az a különleges atmoszféra, melyet a zene, az illatok és a laza hangulat keveréke alkotott meg. És ez csak a kezdet volt. Az első üzletet továbbiak követték New Yorkban, Londonban, Los Angelesben és Európa minden részén.

A Fiorucci ötletgazdag, provokatív, ironikus és forradalmi stílusával hamar beköltözött a vásárlók szívébe: sztárok és hírességek is kedvencüknek választották, ennek ellenére képes volt megtartani elérhető árait.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus