Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Elfogyott
Asics

Patriot 7 Kék Sportcipő Ezüstszín Részletekkel

17.190 Ft
Mi a méretem?
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS, DÍJA: 499 FT CSOMAGELLENŐRZÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás:
- kék sportcipő ezüstszín részletekkel
- AHAR+ (ASIC High Abrasion Rubber) a kritikus területeken extra tapadást biztosít.

Összetétel:
Felsőrész: textil, egyéb anyagok
Bélés: textil
Külső talp: egyéb anyagok

Termék kód:
T4D1N-4293

Várható szállítási időszak
2018.10.24 - 2018.10.26

 
Csomagküldés


A megrendelt termékeket a kövxetkező futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 


​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Fizetés


Bankkártyás fizetés: Mastercard, Visa vagy Maestro kártyákat fogadunk el.

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz, zacskó), minden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához (pl. felpróbálás) szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Ön felel.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot.

Az űrlap elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért. Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette. Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Asics

Asics

A világszerte jól ismert ASICS sportmárkát 1949-ben alapította Mr. Kihachiro Onitsuka. A japán márka eleinte olyan sportcipő gyártásával foglalkozott, mely a test és szellem egészségére hatást gyakorol.

Idővel az ASICS bővítette kínálatát, és ma már széles választékkal rendelkezik cipők, sport- és divatruházat terén. Kreációi nem csupán eredetiek, hanem a népszerű városi stílust is magába olvasztják. A márka hírnevét a folyamatos innovációnak köszönheti, hiszen ezáltal arra törekszik, hogy a legnépszerűbb termék legyen a piacon. Az ASICS az egészséges és fitt életmód mellett tette le a voksát. Egyik célja az, hogy elérhető legyen a professzionális és szabadidős sportolók számára a világ minden táján, hogy mozgás közben egy magasabb színvonalat érhessenek el, miközben élvezik is azt.

Ma az ASICS elérte az "IT" státuszt a sportolók és fogyasztók között egyaránt.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus