Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem
Levi's

Unisex Zokni Szett - 2 pár

3.499 Ft
SZÁLLÍTÁS 2-4 NAPON BELÜL
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS, DÍJA: 499 FT CSOMAGELLENŐRZÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza.
Leírás

Nem: férfi

Párok száma: 2

Szín: fekete

Minta: nincs

Részletek: bordázott szegélyek

Összetétel

Külső anyag: 78% pamut, 20% poliamid, 2% elasztán

Termékszám
963016001-884

Várható szállítási időszak
2018.11.23 - 2018.11.27

 
Csomagküldés


A megrendelt termékeket a kövxetkező futárszolgálatok egyike kézbesíti: DPD, Sprinter, Magyar Posta. Ha a termékek kézbesítését futárszolgálat végzi, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ 


​Ha a termékek kézbesítését csomagfelvevő pontra kéri, a kiszállítás ingyenes minden 17999 Ft feletti megrendelés esetén, az alatt pedig 999 Ft szállítási díjat számítunk fel.​ Csomagját vagy a Sprinter csomagfelvevő pontokra, vagy a Magyar Posta csomagfelvevő pontjaira kérheti. 

Fizetés


Bankkártyás fizetés: Mastercard, Visa vagy Maestro kártyákat fogadunk el.

Visszaküldési feltételeinknek megfelelően, a kézhezvételétől számított 30 napon belül lehetősége van a megvásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldeni. A terméket lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz, zacskó), minden tartozékával és címkéjével együtt küldje vissza. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához (pl. felpróbálás) szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Ön felel.

A visszaküldéshez csak ki kell töltenie és el kell küldenie a profiljában elérhető "Visszaküldés" link alatt található Visszaküldési űrlapot.

Az űrlap elküldését követő 4 munkanapon belül futárt küldünk a csomagért. Miután a csomag beérkezett külföldi raktárunkba, majd kollégáink feldolgozták (és megállapították, hogy megfelel a Visszaküldési feltételeknek), a visszaküldött termék vételárát banki átutalással térítjük vissza arra a számlaszámra, amelyet megadott a Visszaküldési űrlapon, vagy amelyről a rendelését fizette. Az összeg a vásárlástól való elállást követő 14 naptári napon belül jelenik meg a számláján, a bank átfutási idejétől függően.

Az alábbi termékkategóriákból nem áll módunkban visszárut elfogadni: fürdőruha, alsónemű, smink- és kozmetikai termékek.

További információkért, kérjük, látogasson el a Visszaküldési információ oldalra.

 

Levi's

Levi's

A Levi’s, a cég, amely történelmet írt, 1853-ban indult, és azóta is a divat egyik legmeghatározóbb márkája. Rengetegen próbálták már utánozni, de sikerének titka abban rejlik, hogy páratlan érzékkel tapintott rá minden korban a vásárlói igényekre. Cégfilozófiáját stílusos és rendkívül tartós ruhadarabok készítésére alapozta, és innovatív szemléletével mindig egy lépéssel a vásárlói igények előtt járt.

A világ első farmerruházatot gyártó cégének az akkor 24 éves, német Levi Strauss volt az alapítója. Az aranyláz idején úgy döntött, hogy a megnövekedett kereslethez alkalmazkodva minőségi munkaruházatot fog előállítani az aranybányászok számára. 1873-ban lett az üzlettársa Jacob Davies, és a strapabíró anyagból készült, fémszegecsekkel megerősített munkásnadrágból megszületett a világ első kék farmernadrágja. Az 501-es fazon, melyet kezdetben még csak munkások hordtak, mára már a világ legnépszerűbb, és legnagyobb számban értékesített divatcikkévé vált. Sztárok és szupermodellek ruhatárában ugyanúgy megtalálható, mint a hétköznapi emberekében. A cég küldetése ezzel megvalósult: megalkottak egy bárki által bárhol és bármikor viselhető nadrágot.

A Levi’s Strauss & Co napjainkban is a világ vezető farmerruházati cégének számít, tervezői innovatív szemlélettel, különböző mosási és koptatási eljárásokkal kísérletezve minőségi és divatos farmereket állítanak elő. Egy Levi’s farmernadrág megvásárlása nemcsak jó befektetés, hanem ezzel miénk lehet a divattörténelem egy darabja is.

A Levi’s ma már ruhadarabok széles választékát kínálja női és férfi vásárlói számára egyaránt. Ingeket, pulóvereket, pólókat, kabátokat, kiegészítőket és lábbeliket is gyártanak, és népszerűségük töretlen. Ennek oka, hogy a Levi’s a mai napig őrzi azokat az értékeket, melyet alapítói képviseltek, így piacvezető a stílusos és tartós farmerruházat terén.

Összes termék
Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus