Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

Kapcsolat

Visszaküldési információ

Vissza szeretne küldeni egy vagy több terméket? Semmi probléma! Csak követnie kell az alábbi egyszerű lépéseket, és figyelni rá, hogy ne lépje túl a csomag kézhezvételét követő 30 napot:

1. Kattintson profiljában a Visszaküldés linkre. Itt megtalálja az összes eddig leadott megrendelését, melyek még visszaküldhetőek a visszaküldési feltételek szerint. Válassza ki a megfelelő megrendelést, majd a visszaküldendő termékeket, azok mennyiségét, valamint a visszaküldés okát.

2. Adja meg a címet, melyen a futár fel tudja venni a csomagot. Választhat a már megadott címek közül, vagy hozzáadhat egy újat.

3. Válassza ki az összeg visszatérítésének módját. Ha a megrendelés ki lett fizetve, akkor a Fashion Days a visszaküldés indítását követően 14 (tizennégy) napon belül visszautalja az összeget. A visszaküldés a következőképpen történhet:

3.1. Online bankkártyás fizetés esetén -> a vásárló döntheti el, hogy a vásárláshoz használt kártyára utaljuk vissza az összeget, vagy kupon formájában kompenzáljuk
3.2. Készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetén -> a vásárló döntése szerint banki átutalás vagy elektronikus kupon formájában;
3.3. Hitelkártyás fizetés esetén -> törlés vagy újrakalkulálás

 

4.

A felhasználói fiókjában leadott visszaküldési kérelem elküldése után 5-8 nappal fog a futárszolgálat érkezni a csomagért. Kérjük, eddigre készítse elő a visszaküldeni kívánt termékeket (bármilyen dobozba teheti őket). Miután átadta a csomagot a futárnak, e-mailben és SMS-ben tájékoztatni fogjuk a visszaküldött termékek státuszáról, a következő lépéseknél:

  •  Értesítjük, amint a visszaküldött csomag megérkezik a raktárunkba;
  • Értesítjük, amint ellenőriztük a visszaküldött termékek állapotát, és mindent a feltételeknek megfelelőnek találtunk.
  • Értesítjük, amint utalásra került a visszaküldött csomag árának megfelelő összeg.

Fontos megjegyzés: egy visszaküldési űrlap egy visszaküldéshez tartozik. Amennyiben több, különböző időben leadott megrendelésből kíván termékeket visszaküldeni, kérjük, minden esetben ismételje meg a visszaküldési folyamatot.

 

Legutóbb megtekintett termékek
Az összes törlése
Önnek még nincsenek megtekintett termékei. Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével.
Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.