Ön nem a legfrissebb verziójú böngészőt használja. Az optimális élmény érdekében, kérjük, frissítse a böngészőt. Megértettem

Kapcsolat

Visszaküldési információ

A visszaküldés könnyű – csak kövesse az alábbi lépéseket:

Idén ősztől kezdődően megváltoznak a termékeket kísérő dokumentumok.

Vissza akar küldeni valamit? Semmi sem egyszerűbb. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és bizonyosodjon meg arról, hogy betartja a 30 naptári napos határidőt:

  • A csomagban a termékek mellett találni fog egy TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNYT. Írja be a «Mennyiség Ref.» oszlopba a visszaküldendő termék(ek) számát. Amelyik terméket megtartja, azt a mezőt hagyja üresen. Az utolsó oszlopba jegyezze be a visszaküldés okának megfelelő kódot. Például: ha azért küld vissza egy terméket, mert túl kicsi Önnek, írja be a «2» kódot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékeket csak akkor lehet visszaküldeni, ha ugyanabban az állapotban vannak, mint ahogyan kapta, és csakis az eredeti csomagolásukkal együtt.

Nagyon fontos, hogy a TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNYT tegye bele a csomagba. Ezzel is segíti szolgáltatásaink javítását, valamint a visszaküldés mielőbbi feldolgozását.

  • Kérjük, hogy vegye le a csomagra ráragasztott VISSZAKÜLDÉSI SZELVÉNYT, és ragassza rá a csomag külső részére, látható helyre, ahol könnyen szkennelhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a VISSZAKÜLDÉSI SZELVÉNY nem számít szállítási okmánynak. Küldje el a csomagot bármelyik gyorsfutár szolgálattal vagy postai úton az alábbi visszaküldési címre:

Dante International kft. (Emag)
Fashion Days return
Üllő
K- Sped Körút 1.
2225

 

A könnyebb eljárás érdekében figyelmébe ajánljuk partnerünket, a DPD futárszolgálatot. A csomagfelvételi megrendelését feladhatja online a dpd@dpd.hu e-mail címen, vagy a +36 1 501 6200 telefonszámon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldési költségeket Önnek kell állnia.

  • Amint a csomag beérkezik hozzánk, és szkennelésre kerül, visszaigazolást fog kapni e-mailben. A visszaküldött termékek minőségi és mennyiségi ellenőrzése után egy második e-mailt is fog kapni a visszaküldési adatokkal. Kérjük, ezeket figyelmesen ellenőrizze, mivel ezen adatok alapján fogjuk visszatéríteni a visszaküldött termékek vételárát. Ne felejtse elküldeni az IBAN formátumú bankszámlaszámát (feltüntetvén ennek jogosultját is) a fashion@fashiondays.hu e-mail címre.

Az összeget legkésőbb a visszaküldés visszaigazolásától számított 14 naptári napon belül utaljuk vissza.

További információkért kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatukkal a kapcsolatot.