Ugrás a tartalomra

Trend a kifutóról – A feliratos pólók reneszánsza

Ki ne szeretné a feliratos pólókat, melyek az önkifejezés tökéletes eszközei, és melyekkel könnyedén belecsempészhetünk egy kis vidámságot mindennapi megjelenésünkbe? A vicces feliratokkal, idézetekkel, provokatív szövegekkel díszített pólók, topok és pulóverek az új szezon nagy slágerei, hiszen kedvenc divattervezőink most újra felfedezték őket.

Dior, Haider Ackermann, Stella McCartney, Jeremy Scott

Dior, Haider Ackermann, Stella McCartney, Jeremy Scott

New Yorktól Párizsig minden divathéten láttuk a különböző feliratokkal díszített ruhadarabokat a kifutókon, épp itt az ideje, hogy beszerezz te is egyet! Az a legjobb bennük, hogy nagyon változatosan viselhetők: kombináld őket kedvenc farmereddel vagy a szezon nagy slágerével, a rakott szoknyával, de egy kis leleményességgel munkahelyi szettjeidbe is könnyen beépítheted. Képzeld csak el, ahogy elegáns, élrevasalt szövetnadrághoz egy minimalista fazonú feliratos pólót húzol, majd kedvenc blézereddel teszed teljessé az öltözéket. Szuper trendi ezen az őszön, és nagyon egyszerű megvalósítani!

House of Holland, Michael Kors, Prabal Gurung, Jeremy Scott

House of Holland, Michael Kors, Prabal Gurung, Jeremy Scott

A designerek már megmutatták, hogy ők hogyan képzelik el ennek a klasszikus darabnak a reneszánszát. Imádtuk a Dior egyszerű fehér pólóit fekete betűs feliratokkal; csipkés vagy tüllszoknyákkal párosítva. A House of Holland divatház bemutatójának fergeteges fináléjában pedig a modellek nem viseltek semmi mást, csak hosszú fazonú pólókat, melyeket pimasz üzenetek díszítettek.

House of Holland

House of Holland

Christian Dior

Christian Dior

Kövesd te is a tervezők és a divatrajongók példáját ebben a szezonban, és szerezz be pár feliratos felsőt! Választhatsz nyomott mintás, hímzett, rátétes, vagy strasszokkal, gyöngyökkel, esetleg flitterekkel díszített darabok közül. A Fashion Days-en mindegyikre találsz pár izgalmas variációt.

French Connection, Ichi, Only és Levi's a Fashion Days-en French Connection, Ichi, Only és Levi's a Fashion Days-en

Brave Soul, Eleven Paris, Mexx és Only a Fashion Days-en Brave Soul, Eleven Paris, Mexx és Only a Fashion Days-en

Légy szuper trendi és válogass a különböző feliratos topok és pólók között a Fashion Days oldalán, szerezd be a szezon új kedvenceit most!

Mango a Fashion Days-en Mango a Fashion Days-en

A trendet a következő kifutókon láttuk:

Sacai, Vanessa Seward, Stella McCartney, Haider Ackermann, Jeremy Scott, Christian Dior, Paco Rabanne, House of Holland, Michael Kors and Prabal Gurung


A képek forrása: Getty Images