Ugrás a tartalomra

2015-ös őszi/téli sminktrendek

A 2015-ös őszi/téli sminktrendek végre újra divatba hozták a klasszikus megjelenést, vagyis virágkorát élik a füstös szemhéjak, a piros ajkak és a hatvanas éveket idéző pillák. A Fashion Days sminkesei összeállítása alapján válaszd ki és alkalmazd azokat a sminktrendeket, amelyek a legjobban passzolnak a személyiségedhez!

TOP 4 SMINKTREND A KIFUTÓRÓL:

FÜSTÖS SZEMEKA legegyszerűbb recept: fekete szemceruzával ki kell emelni az alsó és a felső szemhéj vonalát, majd a sötétszürke vagy barna árnyalataival kezdhetjük az árnyékolást a szemhéjon. Egyetlen dologra kell csak nagyon odafigyelni: hogy a különböző árnyalatokat jól össze kell dolgozni, hogy ne maradjon éles elválasztó vonal az árnyalatok között.

sminktrendek 1 insert smokey

HATVANAS ÉVEKBELI SZEMPILLÁKIdén ősszel a szempillaspirál kapja a legnagyobb hangsúlyt a sminkelésben. Tulajdonképpen nincs is másra szükséged, csak tökéletes bőrre és csábító, sűrű szempillákra a lehengerlő hatáshoz. Vidd fel dupla rétegben a szempillaspirált a látványos, hatvanas éveket idéző hatás kedvéért. Emellett keverhetsz műszempillát is a sajátjaid közé, de csak úgy, hogy ne lehessen észrevenni a csalást. :)

Lashes insert

VÖRÖS AJKAKVégre, végre! A sok nude és pasztell árnyalat után újra visszatért a nagy múltú vörös rúzs a sminktrendek palettájának élére! Érdemes mellé minimális mennyiségű szemfestéket felvinni. Legerőteljesebb hatást pedig a porcelánbőrű hölgyek érhetik el vele. A Dolce&Gabbana, Carolina Herrera és Marc Jacobs kifutóin a modellek sminkjében a piros hideg árnyalatai domináltak a klasszikus pirostól a sötét burgundy vörösig.insert red lips

TERMÉSZETES SZÍNŰ ARCPIROSÍTÓIdén búcsúzz el azoktól a bronzosítóktól, alapozóktól és pirosítóktól, melyek szoborszerű hatást kölcsönöznek arcodnak, és helyettük válassz természetes rózsaszín és barack árnyalatú pirosítókat. A hatás szofisztikált, elegáns külsőt fog kölcsönözni! Inspirálódj a Michael Kors, Ralph Lauren és Balmain bemutatóin készült képekből.

insert soft blush

Te melyik sminktrendet fogod kipróbálni Októberben? Ne félj kísérletezni és találd meg a hozzád legjobban illő stílust!


Fotók: GettyImages