Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Dorothy's Fashionland

dorothy viragos02

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

dorothy csikos viragos01

Dóri, a Dorothy's Fashionland bloggere egy klasszikus minta és egy igazán nőies trend mellett tette le a voksát, sőt vegyítette is a két trendet, melyek nagyszerűen kiegészítik egymást. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

dorothy csikos02

"Kedvencem a csíkos mindörökké"

"Ígértem Nektek, hogy megmutatom én milyen stílusú összeállításokat választottam a Fashion Days -ről. Első számú kedvencem a csíkos, tengerész fazon. Ez az örök kedvenc, legyen bármilyen évszak, mindig viselhető. Nem nagyon szoktam követni az aktuális trendeket, inkább a klasszikus, könnyen kombinálható/feldobható darabokban hiszek, amik tükrözik a személyiségem. Na ez pont ilyen!  Egy élénk színű táskával tettem bele egy pici csavart, így egy lendületes, fiatalos outfitet kaptam a tavaszi szezonra."

dorothy csikos01

dorothy csikos04

dorothy csikos03

"Kedvencem a tavaszi virágzás"

"Következő összeállításomnál a virágok kapták a főszerepet. Itt is úgy gondolkodtam, ahogy a csíkos outfitnél, hogy sosem megy ki a divatból; ez éppen ennyire igaz a virágmintára is. Legyenek nagy minták vagy kisebb motívumok, egzotikus virágok vagy klasszikusok, mindig, minden körülmények között a nőiességet sugallják számomra. 4-5 évre visszanyúlóan vannak olyan virágos ruhadarabjaim, amiket ma is nagyon szívesen viselek, de természetesen nem nehéz mindig szebbnél szebbeket találni."

dorothy viragos03

dorothy viragos04

dorothy viragos01

Dóri úgy döntött, hogy eljátszik ezekkel a stílusokkal, és összehozza őket egy öltözékben. Bebizonyította, hogy a csíkos és a virágminta nagyszerűen kiegészítik egymást, stílusos kiegészítőkkel és megfelelő színharmóniában. Mi imádjuk!

dorothy csikos viragos03

dorothy csikos viragos02

dorothy csikos viragos04

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Kollarik Ágnes Photography