Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Festy in Style

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

festy rozsaszin02

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

Festy, a Festy in Style bloggere a lezser nagyvárosi stílus, és az egyik legnőiesebb szín, a rózsaszín divatja mellett tette le voksát. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

"Kedvencem, a rózsaszín álom"

festy rozsaszin01

"A 2017-es tavaszi szezon egyik főszereplője a rózsaszín és annak ezer változata. Én egy tompább árnyalatot választottam, és egy egész szettet állítottam össze belőle. Meg akartam mutatni, hogy a rózsaszín már egyáltalán nem számít kislányosnak, hanem kifejezetten nőies tud lenni. Mindenkinek ajánlom, hogy bátran kísérletezzen a színárnyalatokkal! A különböző rózsaszíneket viselhetjük együtt is, de remekül kombinálhatóak kellemes, natúr színekkel, sőt még pirossal is."

festy rozsaszin05

festy rozsaszin04

festy rozsaszin03

"Kedvencem, a lezser nagyvárosi divat"

"Ez a trend tényleg a kísérletező kedvűek kedvence lesz, mert szinte végtelen lehetőséget ad a különböző formák, stílusok, kontrasztok, anyagok, színek és minták kombinálására! Azért tetszik, mert egy kis merészséggel és játékossággal kifejezheted egyéni stílusodat. A felső aszimmetrikus szabása, a nadrág csíkos mintája és a színek kontrasztja egyfajta trendi bohém összhatást kelt."

festy city01

festy city03

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Festy in Style