Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Roses & Laces

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

roses02

Dorka, a Roses & Laces bloggere egy klasszikus minta és egy igazán nőies trend mellett tette le a voksát. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

roses01

"Kedvencem a csíkos mindörökké"

"A csíkos minta nagy kedvencem, ugyanis örök klasszikus, de pont ezt az időtlenséget szeretném megtörni a trendi kockás overállal, ami a szabásvonalainak köszönhetően egyszerre trendi, de mégis elegáns darab a fekete-fehér tónusok miatt. A tavasz beköszöntével érdemes egy kis színt vinni a télen megszokott sötét árnyalatokba, így a szettet egy rózsaszín átmeneti kabáttal tenném tavasszal is viselhetővé és vidámmá."

roses03

"Kedvencem a tavaszi virágzás"

"A virágos minta a tavasz eljövetelével kihagyhatatlan minden gardróbból, de érdemes egy kicsit frissíteni rajta az idei trendek fényében. A kifutókról már a hétköznapi outfitekbe is beköltöztek a pizsama szerű matchy-matyh összeállítások, amelynek lezserségét érdemes egy klasszikusabb ballonkabáttal ellensúlyozni. Cipő választásban is egy idei befutóra szavaztam, a belebújós papucsra, ami egyszerre teszi kényelmessé de mégis nagyon egyedivé az összeállítást."

roses07

roses06

roses08

roses05

roses04

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Roses & Laces