Ugrás a tartalomra

2017 tavasz/nyári trendek kedvenc bloggereinktől - Time to be Unique

A Fashion Days oldalán már bemutatkoztak a legfrissebb trendek a 2017-es tavaszi/nyári szezonra. Ebből az apropóból arra kértük kedvenc divatbloggereinket, hogy egy-egy általuk választott öltözékkel mutassák be a hozzájuk legközelebb álló friss trendeket, és mondják el nekünk, hogy ők hogyan illesztenék be az új darabokat saját ruhatárukba.

Merítsetek ti is inspirációt az új szezonra, és frissítsétek fel tavaszi ruhatáratokat trendi darabokkal!

time viragos03

Kriszti, a Time to be Unique bloggere a lezser nagyvárosi stílus, valamint a mindig megújuló trend, a virágminták divatja mellett tette le voksát, és egészen egyedi módon vegyítette a két stílusirányzatot. Már ki is választotta kedvenc darabjait a legújabb kollekciókból, nektek hogy tetszik?

time01

"Kedvencem a lezser nagyvárosi stílus és a tavaszi virágzás"

"Mindig is nagyon szerettem a kényelmesen elegáns viseletet! A FASHION DAYS legújabb tavaszi kínálatából ezért is lett az egyik kedvencem a lezser nagyvárosi stílus. Ezt az irányzatot könnyen lehet mixelni másmilyen stílusú darabokkal is. Két szettet állítottam össze, hogy megmutassam nektek, én hogyan párosítom ezt a lezser nagyvárosi hangulatot a tavaszi virágmintákkal. Egy magas derekú sötétkék bő nadrágot választottam a két különböző outfitem alappilléreként, melyet próbáltam teljesen más stílusú darabokkal kombinálni."

time viragos01

time viragos04

time02

time viragos02

Meríts ötleteket tavaszi ruhatárad kialakításához 2017-es tavasz/nyári trendajánlónkból!


A képek forrása: Time to be Unique