Ugrás a tartalomra

A legdivatosabb őszi minták - 1. rész

Láttuk a színeket, láttuk a fazonokat, de ha igazán divatosak szeretnénk lenni az idei őszi és téli szezonban, különös figyelmet kell fordítanunk a mintatrendekre is.

160834387SV036_3_1_Phillip_3.1 Phillip Lim, Marc by Marc Jacobs

Az első és legfontosabb dolog, amit tudnunk kell a 2013-as őszről, hogy a kockás minta mindent ural. Lehet skót kockás, Burberry kockás, Eszterházy kockás, Vichy kockás, és még számos variáció, amit a divat felélénkít az idei szezonban, lényeg, hogy feltűnő és friss legyen, és minden ruhadarabon és kiegészítőn elképzelhető idén. A skót kockás gyakran volt a téli szezonok kedvenc mintája, de 2013-ban olyan ruhadarabokon jelenik meg, melyeken korábban kevésbé láthattuk. Elég egy skót kockás kabátot beszereznünk erre a télre, hogy lélegzetelállítóan divatosak legyünk, vagy képzeljünk el egy kockás blézert szegecses díszítéssel, ami a szezon punk trendjébe tökéletesen illeszkedik. Kiegészítőinket is díszítheti idén ez a minta, pl. egy látványos, kockás sállal a legegyszerűbb egyszínű szövetkabát is jól mutat. A tervezők egészen egyedi részletekkel dobták fel kedvenc kockás darabjaikat, szőrme, flitter és selyem használatával bolondították meg, csupa olyan izgalmas megoldást alkalmazva, ami ezt a tradicionális mintát egészen mai és merész kontextusba helyezi.

160238166MA00061_Tommy_HilfTommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Stella McCartney

160237898GH00109_TRESemme_ARebecca Minkoff, Stella McCartney, Simonetta Ravizza, Rebecca Minkoff, 3.1 Phillip Lim


A képek forrása: Gettyimages - Slaven Vlasic, Frazer Harrison, Peter MichaelFashion DaysGettyimages - Pascal LeSegratain, Tullio M. Puglia