Ugrás a tartalomra

A legdivatosabb őszi minták - 2. rész

A romantikusabb stílus kedvelőinek sem kell azt hinniük, hogy ezen az őszön ők háttérbe szorulnak, mert a lázadó punk mellett uralkodó lesz egy lágyabb, nőiesebb vonal is idén, ami örök divat, és mindig képes a megújulásra.

viragminta yumi01Yumi/Fashion Days

Az őszies virágminták a nyári élénk és a tavaszi pasztellszínek után most narancsos-vöröses árnyalatban hódítanak, és fekete vagy szürke színekkel egészülnek ki. Az összhatás így egy kicsit sötétebb, melankolikusabb és barokkos hangulatú minta, ami nagy felületeken (kabátokon, szoknyákon) igazán látványos lehet. Ezeknek a nagy méretű rózsamintáknak vagy kisebb sűrű, indás motívumoknak uralkodó színei a piros, a bordó, a narancssárga és a sötétkék az idei őszön.

viragminta tonala01Ada Gatti, Just Cavalli, Tonala/Fashion Days

Eddig a virágminták főleg a blúzokat vagy szoknyákat díszítették, de ahogy sok szabály, ez is megdől ebben az őszi-téli szezonban. Kedvenc klasszikus motívumaink felkúsznak a szövetkabátokra, táskákra, sőt a nadrágokra is. Ez a trend mindent megenged, ami romantikus és nőies, így látványos ékszerekkel egészíthetjük ki. Egy nagy méretű indás vagy pillangós nyaklánc garantáltan feldob bármilyen öltözéket, és ne feledjünk a cipőket sem: egy virágmintás cipő egészen új színt visz az őszbe! Irány a Desigual Akció >

viragminta desigual01Desigual/Fashion Days


A képek forrása: Fashion Days