Ugrás a tartalomra

Fókuszban a fekete ruhák

Fekete ruhák 1

Van egy szín, ami soha nem megy ki a divatból. Mindenhez illik, más színekkel tökéletesen variálható, karcsúsít és mindenkinek előnyös. Egyesek számára a fekete nem csupán egy szín, hanem egy stílus, öltözködésük alappillére.

Akár a fekete ruhák imádói közé tartozol, akár csak azért kedveled, mert jól áll, egy biztos: pár fekete darab igazi jolly joker lehet az alapruhatáradban. Túléli a szezonális divattrendek gyors változásait, és minden évben képes új arcát mutatni, attól függően, hogy milyen aktuális divatszínekkel párosítod.

Éppen ezért mi most arra biztatunk, hogy állíts össze időtálló fekete darabokból egy szuper alapruhatárat és kiegészítő arzenált, melyekhez bátran nyúlhatsz bármikor, bármilyen évszakban!

black_jacket
black_mexx
black_mexx_hand

black_moschino_wallet
black_pants
black_shirt

black_skirt
black_top
black_watch

black-napapjiri
black-pieces
black-roberto-botella

A fekete viselésének 5 alapszabálya:

1. Bátran játssz a különböző anyagokkal és textúrákkal! A változatos anyagtársítások sokkal izgalmasabbá teszik fekete öltözékeidet.

2. Szerezz be minden évszaknak megfelelő fekete alapdarabokat, így minden szezonban meglesz az alapruhatárad pár jolly jokere. Gyapjút télre, könnyű pamutot nyárra, és így tovább.

3. A fekete optikailag is vékonyít, ezért válassz bátran jól szabott, karcsúsított fazonokat!

4. Kerüld el a túl gyászos hatást, ezért fekete ruhadarabjaidat dobd fel színes, vidám ékszerekkel és kiegészítőkkel!

5. A vörös és fekete párosa mindig biztos siker. Nincs is szexibb egy drámai piros rúzsnál egy kis fekete ruhával!