Ugrás a tartalomra

Így viseld: fekete-fehér

https://www.youtube.com/watch?v=mPT0HO4vNOs

A divat egy örök klasszikusa a fekete-fehér színkombináció, mely mindig képes a megújulásra. Coco Chanel hozta divatba a 20-as években, Karl Lagerfeld gyakorlatilag hitvallásának tekinti, Calvin Klein egész kollekciókat épít rá, és nincs olyan divatrajongó, akinek a ruhatárában ne lenne pár klasszikus fekete-fehér alapdarab. Mi is nagyon szeretjük, ezért is örültünk annyira, amikor láttuk, hogy a fekete-fehér színpár divatja a 2015-ös nyári trendek egyik fő stílusirányzata. Nézd meg tippjeinket, hogyan viseld az örök-fekete fehér párost:

bw01

- Ez egy múló trendeken átívelő örök klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból, tehát érdemes beruházni pár fekete-fehér darabra, mert bármelyik évszakban tökéletes választás.

- Az elegancia és a fekete-fehér kombináció elválaszthatatlanok egymástól, de arra mindenképpen figyelj, hogy elkerüld a túlzottan kislányos, "iskolás" hatást. Ebben pár jól megválasztott élénk színű kiegészítő is segítségedre lehet: egy neonszínű borítéktáskával vagy cipővel már egészen más hatása lesz fekete-fehér outfitednek!

- Ne gondold, hogy a fekete-fehér túl komor a nyári szezonra, játssz az arányokkal egy kicsit! A fehér legyen hangsúlyos, a fekete pedig csak kisebb felületeken vagy finom mintázatok formájában jelenlen meg.

bw02

- A Chanel-stílus nagy rajongója vagy, de a pénztárcád már nem annyira? Semmi probléma, ez a stílus egészen egyszerű alapdarabokkal is kiválóan hangsúlyozható! Válasz egy csinos, fekete-fehér balerinacipőt, kézitáskát vagy egy nőies, bubigalléros blúzt!

- Ez a színpár szinte mindenkinek jól áll, de arra vigyázz, hogy az arc körüli túl sok fekete öregít. A fehérrel viszont pont ellentétes hatást érhetsz el, úgyhogy viselj bátran fehér kardigánokat és könnyű kabátokat a hűvösebb napokon, mert fiatalítanak!

- A fekete-fehér ruhadarabok szigorúságát a játékos minták tökéletesen feloldják. Egy vidám csillagminta vagy vicces, rajzos minták nagyszerűen mutatnak fekete-fehérben, nyári ruhákon és overálokon különösen!

bw03

- Fekete-fehér öltözékeidet nagyszerűen feldobják a színes ékszerek, sőt egy nagy méretű, színes nyaklánc vagy fülbevaló egészen meg is tudja változtatni a megjelenésedet, kísérletezz és színesíts bátran!

- A nagy méretű rajzos és geometrikus minták nagyon látványosak fekete-fehérben. Ez a visszafogott színkombináció bármilyen mintát elbír, ezért válassz bátran hangsúlyos fekete-fehér mintás darabokat!

- A tökéletes elegancia kulcsa: fekete+fehér+ezüstszín, próbáld ki, ha legközelebb elegánsan kell megjelenned valahol!

bw featured01

Szerezz be fekete-fehér darabokat!


A képek forrása: Getty Images