Ugrás a tartalomra

Ismerd meg a NYÁR típust!

Hédi, a Hédinke bloggere igazi hamvas Nyár. Lakatos Márk olyan színekbe öltöztette, amitől természetesen finom árnyalati a leginkább érvényesülnek.

Márk így ismerteti a Nyár típust:

"Sok embert összezavar, ha azt mondod, a nyár egy hideg típus – de mint korábban említettük, ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen évszakot írunk. A nyár típusok palettája a napszítta nyári tájak visszafogott, lágy pasztelles színeire emlékeztet, a nyári virágokra, a fagylaltok, vattacukrok ezernyi árnyalatára, tehát ezek közül érdemes válogatniuk. Érzitek már a kötődést az elnevezéssel, igaz?

nyar03

(Tally Weijl farmerdzsekiAndy Warhol by Pepe Jeans ruhaLove Moschino táskaAldo Dorriety papucsszandál)

Miről lehet felismerni, ha valaki Nyár típus? A nyár hölgyeknél ritka a kontraszt az arcon – tehát a haj-, a szem- és a bőrszín világos színei lágyan összeolvadnak. A nyár hölgyek haja jellemzően hamvas - ebbe bele lehet vinni egy kis fiatalító meleg fényt, ha úgy érzitek, de sose vörösest. A szőke, világos- vagy középbarna, esetleg ezüstösen csillogó haj a leggyakoribb. A szemük kékes-szürkés színekben ragyog, tehát a tengereket idézi a mediterrán vidékek azúrkékjétől egészen az északibb szürkéskékig, de persze előfordulhat szürkészöld, szürke, világos mogyoró szín is. Bőrük szintén hűvös alaptónusú rózsás, csontszínű, hideg bézses, olívás vagy porcelános, és még a szeplőik is hamvas/szürkésbarnák. Szuper példa Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, vagy ha magyar hölgyeket keresünk, akár Mihalik Enikő vagy Palvin Barbi is."nyar02

(Only pulóverZee Lane Denim farmernadrágZee Lane szandálTed Baker bőrtáska)

Milyen színeket válasszon a Nyár nő ruhatárába?

A Nyár színei a csodás hűvös pasztellek, kellemes fagylaltszínek, tiszta világos árnyalatok - amik egyébként a 2018-as tavasz/nyári szezon legfontosabb divatszínei között szerepelnek. A Nyár nő bátran választhatja a rózsaszín szinte minden árnyalatát, elsősorban a babarózsaszín valamint a ciklámen és halvány rózsaszín között félúton található árnyalatok állnak neki jól. Ugyanilyen előnyös neki a babakék, levendulakék, mentazöld, orgonalila, és a kék és lila találkozási pontján található tónusok is. A hófehér, a szürkék és az ezüstös árnyalatok is nagyszerűen állak neki.

Ékszerben számodra az ezüst a tökéletes választás.

Ami kerülendő, azok a túl sötét vagy tört színek és a barnás árnyalatok, ezek valósággal megölik a Nyár nő tiszta és üde ragyogását.

A Nyár ideális színpalettája:

nyar05

Tudj meg még több érdekességet a Nyár típusról videónkban!

Úgy érzed, Nyár nő vagy? Akkor nézz körül válogatásunkban, ahol tetőtől talpig felöltözhetsz palettád színeiből!

IRÁNY A SHOP!

nyar01

(United Colors of Benetton ruhaLevi's táskaAdidas ORIGINALS cipő)