Ugrás a tartalomra

Laza elegancia őszre a Fashion Days-ről

Úgy gondoltuk, hogy az éppen futó akcióinkból csinálunk egy kis összeállítást Nektek,  a napos, de azért hűvösebb őszi napokra.

Egy szürke színű kabát ősszel egészen klasszikusnak mondható, de nem árt egy kis különlegesség a ködös és színtelen napokra… A Fundango diszkréten leopárdmintás szövetkabátját szívből ajánljuk, mert egészen biztos, hogy nem futhatunk bele minden sarkon hasonlóba. A fazon is praktikus, rendelkezik kapucnival, amit a zipzáras kialakítás miatt könnyen le is vehetünk, így sportosabb és elegánsabb szettekhez is nyugodtan felvehetjük.

Az alsóruházat tekintetében mindenképpen színeset, de semmiképpen sem mintásat válasszunk a kabáthoz. Mi egy izgalmas barnásan koptatott sötétkék farmert ajánlunk hozzá a John Gaillano akcióból, amivel szintén harmonizál a Benetton bézs és világosbarna táska, illetve az Andrea Conti barna bőrcsizma. Ezek mellett arról se feledkezzünk meg, hogy a szűrt fény káros hatásai ilyenkor érik igazán a szemünket, ezért nem árt egy világosbarna lencséjű Esprit szemüveggel egészíthetjük ki ezt a szettet.

Harmonizálva a sárgába és pirosba hajló fák leveleivel, hasonló színösszeállításban válogattuk a kiegészítőket is, hogy egy kicsit feldobjuk a szürke hétköznapokat: Tommy Hilfiger Nyaklánc, Oxette Karóra és egy színes, pöttyös sál a Benetton-tól.

Minden kép a https://www.fashiondays.hu-ról származik.