Ugrás a tartalomra

Top 10 hely New York-ban, ahova el kell menned

insert style and the city

Top 10 hely New York-ban, ahova el kell menned

New York-ban éppen zajlik a 2016-os tavasz/nyári trendjeit előrevetítő divathét, ennek kapcsán pedig úgy döntöttünk, hogy összeállítjuk a legjobb helyeket New York-ban, ahova akár lelkes turistaként, akár nyughatatlan divatrajongóként el kell látogatnotok, ha épp arra veszitek az irányt a jövőben. Következzenek tehát egy blogger, egy divatban jártas buyer és egy grafikus kedvenc helyei:

Raluca Muresan , utazó blogger:

"Amikor New York-ba érkezel, mindenképp állj meg a Manhatten szívében található Bryant Parkban, ahol a természet lágy ölén ihatsz egy csésze kávét vagy egy kellemes ebédet is elfogyaszthatsz. Mesés látványt nyújt majd, ahogy a zöld fűben üldögélve felhőkarcolókkal, üzletemberekkel és a Brodway színészeivel leszel körül véve. A híres újságíróról elnevezett park csak pár lépésre található a Times Square-től, az 5. és a 6. sugárút között a 42. utcában, és magában foglalja mindazt, ami a New York-ot különlegessé teszi.

Este mindenképp látogass el egy rooftop bárba, mert nem számít, hogy milyen évszak van, a kilátás csodálatos lesz. Személy szerint a 230 Fifth nevű rooftop bárt ajánlom."

insert 2 raluca muresan

Elena Ofiteru, a Fashion Days egyik beszállítója:

1. Az 5. utcában találhatóak a Dior, Chanel, Louis Vuitton üzlet és a hatalmas Abercrombie & Fitch boltokat mindenképpen látnod kell. Az üzletek előtt állandóan kígyózó sorokban várakoznak a vásárlók.

2. Ha a Manolo Blahnik cipődhöz keresel exkluzív ruhákat, akkor a Barney's-ba menj, és állj meg természetesen a Macy, Saks, Neiman Marcus és Bergdorf Goodman üzleteknél is. Ha pedig pénztárca kímélőbb helyet keresel, akkor melegen ajánlott a Century21-et útbaejtened, ami a legnagyobb luxus outlet New York-ban.

3. A világhírú Victoria's Secret boltot mindenképp látni kell!

insert elena ofiteru

Mindemellett a kötelező látnivalók: Wall Street, a Szabadság-szobor, Empire State Building és a Central Park.

A kedvenc éttermeim listája:

1. BuddhaKan -  Az abszolút kedvencem, és az 5. utcai Giorgio Armani étterem, ahol az alsó szinten van az étterem, a felsőn pedig a bolt maga.

2. A legjobb hamburgert a Five Guys -ban kaphatod, a legjobb tenargeri ételeket pedig a Red Lobster-ben. -

3. A csodálatos kilátásért és egy-két koktélért a The roof NY-ba menj.

Ionut Radulescu, New York-ban élő román grafikus:

1. Mulberry Iconic Magazines - Könyvesbolt, ami más mint a többi

2. Shanghai Cafe - A kínai negyed igazi ékszerdoboza ez a hely.

2. Housing Works Könyvesbolt, kávézó és Vintage Shop

insert ionut radulescu