Ugrás a tartalomra

Ugorj fejest az őszbe! 7. nap

fdhu_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Igen, eljött ez a nap is, már csak egy nap, és hivatalosan is megkezdődik az ősz. Mi már készen állunk az őszi ruhatárunkkal, és ti? Ezen a héten bemutattuk, hogyan alkothatjátok meg tökéletes átmeneti ruhatáratokat kedvenc nyári darabjaitok felhasználásával. Ugorj fejest az őszbe sorozatunk utolsó fejezetéhez pedig egy igazi különlegességgel készültünk: az őszre hangolt nyári ruhával.

FDHU_Jump_into_Fall_Day_7

Az idei nyár egyik slágere volt a nyári ruhák tornacipővel való kombinálása. Az őszi szezonban a ruhát megtartva érdemes ezt a lábbelit egy csinos térdig érő csizmára cserélni. Hogy ne üssön el túlzottan ez a két darab egymástól, szetted ősziességét hangsúlyozd egy kötött pulóverrel vagy egy kardigánnal, és már senki nem fogja azt gondolni, hogy még mindig a nyári ruhádat viseled. Ehhez az összeállításhoz jól illik egy színes, látványos nyaklánc, ami nagyon feldobja a natúr színű pulóvert.

A Fashion Days divatszerkesztőjének tippje:"A térdig érő csizma az idei ősz egyik nagy visszatérője lesz. Minél változatosabb ruhadarabokkal egészíted ki, annál stílusosabb leszel! Próbáld ki rövidnadrággal, ceruzaszoknyával és nőies ruhákkal is! Az a legjobb benne, hogy nappali vagy esti viseleteknek egyaránt ideális kiegészítője lehet, ezért feltétlenül érdemes már most beszerezned egyet, mert télen is imádni fogod."

Reméljük, hasznosnak találtad hátnapos Ugorj fejest az őszbe gyorstalpalónkat átmeneti ruhatárad kialakításánál. Készen állsz arra, hogy beköszöntsön az ősz? Várd az új szezont stílusosan, és ne feledd, az aranyszabály ősszel is ugyanúgy igaz, mint bármely másik évszakban: minden nap egy új lehetőség a divatra.


felirat02

See-by-Chloe
Esprit_sweater

See by Chloe ruha
Esprit pulóver

Maiocci_necklace
Roberto-Botella_boots

Maiocci nyaklánc
Roberto Botella csizma