Ugrás a tartalomra

Unod a melegítőt? Öltözz csinosan otthon is!

Több mint egy hónapja tart ez a furcsa bezártság, ami teljesen átrendezte az életünket. Te is megelégelted már, hogy 2-3 melegítőt váltogatsz a hét minden napján, igaz? Ez az élethelyzet számos új kihívás elé állít minket, és olyan dolgok okoznak nehézséget, amikre nem is gondoltunk volna. Arról már beszéltünk, hogyan lehetünk produktívak home office-ban is, most beszélgessünk arról, hogy milyen ruhadarabok segíthetnek kilábalni a gödrökből a bezártságban. A divat és az öltözködés közérzetre gyakorolt hatásával már sokat foglalkoztak divatpszichológusok, de ahhoz nem is kell szakmabelinek lenni, hogy levonjuk a következtetést: ha jól nézünk ki, jobban is érezzük magunkat.

cs

Nem mindegy tehát még az otthoni karanténban sem, hogy mit veszünk fel, és ilyenkor minden olyan dolgot meg kell ragadni, amiből pozitívan töltekezhetünk. Tombol a tavasz, és a hosszú tél után bizonyára neked is hiányoznak kedvenc átmeneti ruháid, a színesebb és lengébb darabok. Végre a csizmát felváltja a tornacipő, a télikabátot a vagány farmer- és bőrdzsekik, előkerülnek a szekrényből a mintás darabok és a napszemüvegek, és az utcák megtelnek csodás vidám tavaszi színekbe öltözött emberekkel… na igen, normál esetben ez történne most.

Bizonyára te is bosszankodtál már azon, hogy a legklasszabb átmeneti ruháidat most nem tudod viselni, de álljunk meg egy pillanatra! Miért is nem? A lezser vászonnadrágok, pamutfelsők, kényelmes nyári ruhák és szép kardigánok most is részei lehetnek ruhatáradnak, akkor is, ha csak otthon viseled őket. Továbbra is a kényelem és a praktikum szempontjait szem előtt tartva, igenis lehet csinosan és divatosan öltözködni otthon is, és érdemes is! Most ezzel kapcsolatban szeretnénk megosztani veled pár tippet. Dobd félre a kinyúlt melegítőalsót és kifakult régi pólót, és vegyél elő pár szuper divatos darabot!

 

Kedvenc nyári ruháid

cs

Azok a légies, virágmintás, romantikus ruhák, melyekben imádsz nyáron sétálgatni, most is előkerülhetnek! Otthonra tökéletesen kényelmes lehet egy ilyen ruha, mely nem szorít sehol, és már attól jobb kedved lesz, hogy a tükörbe pillantasz. Válassz hozzá egy puha pamutkardigánt, amíg hűvösebb van, és bújj bele egy kényelmes vászoncipőbe!

 

Vagány lehetőségek

cs

Dobd fel új ötletekkel a póló+nadrág kombót! Válassz egy olyan nyomott mintás pólót, aminek jó üzenete van, vagy feldob a mintája, és vegyél fel hozzá egy vagány vászonnadrágot! Egy lezser fazon pont olyan kényelmes lesz, mint egy melegítőnadrág. Papucs fronton is érdemes olyat választani, ami utcai lábbelinek is alkalmas, és nyáron kint is tudod majd viselni.

 

Irány a kert!

cs

Van kerted vagy kertkapcsolatos lakóházban élsz? Szuper,  mert ezáltal újabb lehetőségek nyílnak számodra ebben a gyönyörű időben. Rendezzetek a családdal kerti pikniket, vagy – ha arra alkalmas a hely – sütögetést! Ehhez egy csinos nyári ruha vagy strandruha tökéletes lesz, és ne feledkezz meg a kalapról sem!

 

Sportos sikk

cs

Adj új arculatot sportos darabjaidnak, például párosítsd csinos sportnadrágodat vagy leggingsedet egy pántos felsővel! Kedvenc sportcipődnek sem kell most a szekrény mélyén lapulnia, hiszen annyira kényelmes, így otthonra is tökéletes. Meglátod, máris jobban fogod érezni magad, hogy nem papucsban vagy mezítláb vagy.

 

Hogy tetszettek tippjeink? Reméljük, találtál köztük hasznos inspirációkat, de szeretnénk még egy kicsit többet is adni, ezért készítettünk pár szuper termékválogatást, ahol megtalálhatod azokat a darabokat, amikre most szükséged van. Válogass itt csinos otthoni darabok között:

NŐKNEK

FÉRFIAKNAK

LÁNYOKNAK

FIÚKNAK