Ugrás a tartalomra

Vintage Kincsek: Louis Vuitton táskák

A vintage táskák egy letűnt kor örökségei, de nem egyszerű second-hand termékekről beszélünk, hanem általában high-fashion darabokról, kézzel készült, gondosan kidolgozott és jó állapotban megőrzött “kincsekről”. Egy-egy ilyen darab őrzi a hajdani divatok és korok emlékét, mivel a kitűnő tervezés és kivitelezés által időtálló darabokká váltak. A vintage stílusért rajongani egyfajta életérzés és egyben befektetés is. Kortól és trendtől függetlenül a mai napig hőn áhított darabjai minden divatrajongónak. Coco Chanel szavaival élve: „A divat változik. A stílus örök! 

Louis Vuitton neve több mint 150 éve forrt egybe a luxus és az exkluzív divat fogalmával. Aki megrögzött „divatőrült” az tudja jól, hogy egy épségben megőrzött LV monogrammal fémjelzett vintage táska, olyan, mint a jó bor, minél régebbi annál több mind az eszmei-, mind a financiális értéke.

Az LV monogram, a mai napig egyet jelent az eleganciával, stílussal, megbízhatósággal, és garantálja az exkluzív minőséget. Találd meg a Fashion Days-en a kedvencedet:

Louis-Vuitton-Classic-Bag

Louis-Vuitton-Sack-Bag

Louis-Vuitton-Black-Bag

Louis-Vuitton-Vintage-Backpack

Louis-Vuitton-Vintage-Blue-Bag

Louis-Vuitton-Messenger-Bag

Louis-Vuitton-Shopping-Bag

Louis-Vuitton-Travel-BagLouis-Vuitton-Vintage-Red-Shoulder-Bag