Ugrás a tartalomra

2015-ös tavaszi trendek

2015-ös tavaszi trendek 1

Mik a 2015-ös tavaszi trendek? 

Sokak örömére végre  nagyon úgy látszik, hogy megérkezett a tavasz. A napok egyre melegebbek, a nappalok egyre hosszabbak és már a reggelek sem annyira csípősek, mint februárban. Úgyhogy eljött az ideje, hogy ne csak elméletben, de gyakorlatban is kipróbálhassuk a legújabb 2015-ös tavaszi trendek legjobbjait.

Hiszen végre itt van az év legszebb évszaka, a tavasz, melyet azért imádunk, mert a megújulás időszaka a természetben és a divatban is. Tökéletes alkalom ez egy új ruhatár kialakítására, hiszen a kényelmes anyagok és barátságos színek hívogatnak, vásárlásra csábítanak. Nemcsak a fazonok lesznek könnyedebbek, az anyagok légiesebbek, de a színvilág is teljesen átalakul. A tél teltebb, sötétebb árnyalatai után a tavaszi színpaletta mindig frissességet és felüdülést hoz, nem lesz ez másképp a 2015-ös tavaszi szezonban is.

Hogy megkönnyítsük nektek az eligazodást a 2015-ös trendek erdejében a Fashion Days-en megpróbáltuk 1 akcióba, 6 stílusra lebontva besűríteni a tavasz legjobb darabjait:

Kattints a képre, és válogass stílusodnak megfelelően tavaszra!

Sárga, minden mennyiségben:fdhu_yellow_collage Pólók:fdhu_polo_collageAszimmetrikus szabás:fdhu_Assymetric_collageGingham kockás:fdhu_Gingham_collageIngruhák:

fdhu_dress_collage